Για τρεις ολόκληρες ημέρες, το L'Oréal Men Expert και το Fructis της Garnier βρέθηκαν στη Λίμνη Βουλιαγμένης στο πλαίσιο του παγκόσμιου event, Red Bull Cliff Diving, προσφέροντας αξέχαστες εμπειρίες και πλούσια δώρα στους παρευρισκόμενους, ενώ κορυφαίοι αθλητές από όλο τον κόσμο διαγωνίζονταν σε βουτιές από τα 27 μέτρα!

Το Men Expert της L'Oréal Paris ως το απόλυτο brand ανδρικής περιποίησης συμμετείχε με όλη την γκάμα προϊόντων του, προσφέροντας την απάντηση σε κάθε ανάγκη και τύπο άνδρα. Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις αντοχές και τα όρια τους στο balance challenge του Men Expert, με σκοπό να κερδίσουν μοναδικά δώρα. Ιδιαίτερη εντύπωση έκανε και το νέο αφρόλουτρο, ιδανικό για αθλητές, που προσφέρει αίσθηση έως και – 3,8°C στο ντουζ!

Το Fructis της Garnier  ήταν εκεί με τις νέες μάσκες Hair Food με ανανεωμένη και vegan σύνθεση με βιταμίνες, προσφέροντας στους αθλητές, αλλά και τους παρευρισκόμενους την απαραίτητη δόση βιταμινών για… τα μαλλιά τους! Το εντυπωσιακό Fructis Hair Food Van έκανε την πρώτη στάση του roadshow του για το καλοκαίρι στη Λίμνη Βουλιαγμένης, καλώντας τους παρευρισκόμενους να τεστάρουν την ενέργειά τους σε ένα ειδικά διαμορφωμένο παιχνίδι και να κερδίσουν μοναδικά δώρα. Παράλληλα, όλοι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις νέες μάσκες στις Fructis Hair Food ντουζιέρες στον χώρο για πιο υγιή μαλλιά!

Μάθετε περισσότερα για τις μάσκες Fructis Hair Food εδώ: https://www.garnier.gr/markes/fructis/hair-food