Η Tommy Hilfiger ανακοινώνει μια συνεργασία- ορόσημο με την F1 ACADEMY™️, στα πλαίσια της οποίας σχεδιάστηκαν συλλογές για να βοηθήσουν και να υποστηρίξουν την εξέλιξη νεαρών γυναικών οδηγών, καθώς και τη χορηγία του κορυφαίου ισπανικού ταλέντου Nerea Martí, η οποία θα αγωνιστεί με το εμβληματικό κόκκινο, λευκό και μπλε του brand.

Βασιζόμενη στην κληρονομιά των καινοτόμων συνεργασιών της Formula 1™, η Tommy Hilfiger προχωρά ένα βήμα ακόμα, στοχεύοντας στην ενδυνάμωση των νέων γυναικών οδηγών και την αναδιαμόρφωση του αθλήματος. Στρέφοντας τα φώτα της δημοσιότητας στην F1 ACADEMY™ και στις γυναίκες οδηγούς, η συνεργασία αυτή καθοδηγείται από το κοινό όραμα για την ανέλιξη των γυναικών οδηγών, ώστε να μπορούν να ανταποκριθούν σε ανώτερα επίπεδα ανταγωνισμού.

«Είμαι ενθουσιασμένη από την πρόταση της Tommy Hilfiger για τη φετινή σεζόν και είναι υπέροχο για μένα να φοράω τα χρώματά της, καθώς πιέζουμε τα όριά μας σε κάθε αγώνα», δήλωσε η Nerea Martí. «Υποστηρίζοντας την F1 ACADEMY™️, στηρίζει τις γυναίκες οδηγούς και μας βοηθά να σπάσουμε αυτά τα όρια. Πέρα από την πίστα, ανυπομονώ για δράσεις και εκδηλώσεις, που θα με βοηθήσουν να εξελιχθώ, τόσο επαγγελματικά όσο και προσωπικά».

«Είμαι πολλά χρόνια φίλαθλος του μηχανοκίνητου αθλητισμού και θεωρώ την εξέλιξή του συναρπαστική. Ο κόσμος του αθλήματος αναπτύσσεται με απίστευτους ρυθμούς και η F1 ACADEMY™️ βρίσκεται στην πρώτη γραμμή αυτής της εξέλιξης. Ανυπομονώ να συνεργαστώ με τη διευθύνουσα σύμβουλο της F1 ACADEMY™️, Susie Wolff, την κορυφαία οδηγό Nerea Martí και ολόκληρη την ομάδα της F1 ACADEMY™️, καθώς σπάνε τα εμπόδια ενός παραδοσιακά ανδροκρατούμενου αθλήματος», δήλωσε ο Tommy Hilfiger.

Έχοντας συνεργαστεί με ομάδες της Formula 1™️ από τη δεκαετία του’90, η κληρονομιά της TOMMY HILFIGER συνεχίζεται με τον σχεδιασμό ενός από τα δεκαπέντε οχήματα της σεζόν 2024, το οποίο θα φοράει τα χρώματα του brand. Στην περίοδο προετοιμασίας στη Σαουδική Αραβία από τις 20 έως τις 23 Φεβρουαρίου, η Nerea Martí θα κάνει την πρεμιέρα του αυτοκινήτου και της αγωνιστικής στολής TOMMY HILFIGER, που σχεδιάστηκε αποκλειστικά για εκείνη, ενώ το brand ανέλαβε επίσης τον σχεδιασμό και την παραγωγή της στολής του προσωπικού της F1 ACADEMY™️.

«Η TOMMY HILFIGER είναι ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα διεθνή lifestyle brand και είναι μεγάλη τιμή να τους υποδεχόμαστε ως Official Partner στην F1 ACADEMY™️”, δήλωσε η Susie Wolff. «Η Tommy Hilfiger είναι πλήρως εναρμονισμένη με την αποστολή μας να αναβαθμίσουμε τη γυναικεία εκπροσώπηση στο μηχανοκίνητο αθλητισμό και η παγκόσμια πλατφόρμα του brand θα επικοινωνήσει την ενέργεια σε όσους δεν ασχολούνται με το άθλημα, βοηθώντας να προσεγγίσουμε νέα κοινά».

Η Tommy Hilfiger συνεχίζει να πρωτοστατεί στη δημιουργία πρωτοποριακών εκστρατειών και δράσεων στο πλαίσιο της Formula 1™. Στις προηγούμενες πρωτοβουλίες περιλαμβάνονται ο σχεδιασμός συλλογών με τον θρύλο του αθλήματος Lewis Hamilton και η διοργάνωση επιδείξεων μόδας εμπνευσμένων από την πίστα. Η Tommy Hilfiger βασίζεται σε αυτή την κληρονομιά και ως συνεργάτης στην πολυαναμενόμενη ταινία Apple Original Films Formula 1™️, με πρωταγωνιστή τον Μπραντ Πιτ, μαζί με τον ambassador της ανδρικής συλλογής TOMMY HILFIGER, Damson Idris.