Ανορεξική, με αναλογίες που δεν μπορεί να φτάσει ποτέ καμιά γυναίκα, ψηλή,  ξανθιά, με γαλάζια μάτια και αστραφτερό χαμόγελο. Αυτή είναι η Barbie και αυτό είναι και το πρότυπο της τέλειας γυναίκας που ενδόμυχα μας πιπίλισε το μυαλό τόσα χρόνια. 

Μας ενίσχυε την ανασφάλεια, μας έκανε να θέλουμε να γίνουμε ακόμα πιο αδύνατες, να είμαστε ξανθιές και χαριτωμένες, να βάζουμε πολύ make-up. Όλες ένα καρμπόν. Κι όλα αυτά μια κούκλα!

Nα που τώρα στο παιχνίδι μπαίνει η Lammily. Και φυσικά, το Yolo είναι με το στρατόπεδο της Lammily!

Η αντί- Barbie κούκλα κυκλοφόρησε, επιχειρώντας να αντιστρέψει το πρότυπο της «άπιαστης»  Barbie και να δημιουργήσει μια κούκλα που απεικονίζει μία πραγματική 19χρονη με ρεαλιστικές αναλογίες.

Η ιδέα πίσω από τη δημιουργία της κούκλας ήταν να φτιάξουν ένα παιχνίδι για μικρά κορίτσια που θα ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα μιας φυσιολογικής νεαρής. Η νέα κούκλα επιχειρεί να αντιδράσει στην εξιδανίκευση της ιδιαίτερα αδύνατης εικόνας που έχει καθιερώσει η Barbie. 

Μάλιστα, στη νέα κούκλα προβλέπεται να προστεθούν και χαρακτηριστικές version με...ραγάδες, φακίδες,ουλές, ακμή, τατουάζ,,, 

Τα παιδιά που συμμετείχαν σε έρευνα αγοράς για τη νέα κούκλα, είπαν ότι «είναι μοναδική», «μοιάζει με την αδερφή μου» και «μοιάζει αληθινή». Όταν ρώτησαν τα παιδιά τι δουλειά φαντάζονται ότι κάνει μια τέτοια κούκλα, είπαν ότι είναι δασκάλα, απασχολείται με τους υπολογιστές και σε αντίστοιχη ερώτηση για την Barbie, τα περισσότερα παιδιά είπαν ότι απασχολείται σε δουλειά σχετική με τη μόδα.