Απόφοιτους ή φοιτητές τουριστικών σχολών, νομικής, οικονομικών, δημοσίων σχέσεων και πολλών άλλων τμημάτων αναζητούν εταιρείες στην Ελλάδα και στην Ευρώπη για πρακτική άσκηση. 

Στην Ελλάδα


-APOLLONION RESORT & SPA, 5*: Στο Ληξούρι Κεφαλονιάς, βρίσκεται το ξενοδοχείο APOLLONION RESORT & SPA, 5*. Για την επερχόμενη τουριστική περίοδο του 2015 και για το χρονικό διάστημα από τέλος Απριλίου μέχρι αρχές Οκτωβρίου, ζητούνται συνεργάτες με αντίστοιχη προϋπηρεσία σε ξενοδοχεία 4* & 5* για την κάλυψη της  παρακάτω θέσης: άτομα για Πρακτική Άσκηση από Τ.Ε.Ι. και Τουριστικές Σχολές.  Πληροφορίες στο http://apollonion-hotel.gr/el.

-Sens Creation: Διαφημιστική εταιρεία στο κέντρο της Αθήνας ζητά 3 φοιτητές-τριες για πρακτική άσκηση στα τμήματα εξυπηρέτησης πελατών και υλοποίησης. Πληροφορίες στο www.screation.gr.


-Technimat: Τελειόφοιτος φοιτητής ΤΕΙ θετικής κατεύθυνσης ζητείται για πρακτική άσκηση  από εταιρεία αντιπροσωπειών-εισαγωγών για άμεση συνεργασία. H εταιρεία δραστηριοποιείται στις εισαγωγές/αντιπροσωπείες μηχανολογικού εξοπλισμού και πρώτων υλών, με ηγετική θέση στην ελληνική αγορά.
Απαραίτητα Προσόντα:
-Τελειόφοιτοι ΤΕΙ Θετικής Κατευθυνσης ( Ηλεκτρολόγων Μηχανικών, Μηχανολόγων Μηχανικών, Μηχανολογίας,  Μηχανικών Ενεργειακής Τεχνολογίας κλπ)
-Απαραίτητο το δικαίωμα διεξαγωγής 6-μηνης τυπικής πρακτικής άσκησης
-Καλή / Πολύ καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας
-Ευχέρεια στη χρήση H/Y
-Ευχέρεια στη χρήση MS Office
Πληροφορίες στο 6946385345. 

 

Στο εξωτερικό


Η εταιρεία EUK Consulting που βρίσκεται στο Βέλγιο αναζητά άτομα για αμειβόμενη πρακτική άσκηση στις δημόσιες σχέσεις. Απαραίτητα προσόντα θεωρούνται οι άριστες γνώσεις αγγλικών και ακόμα μίας ευρωπαϊκής γλώσσας (προτιμούνται τα γαλλικά), οι άριστες γνώσεις υπολογιστή, το ανάλογο πτυχίο και μια σχετική εμπειρία στα ευρωπαϊκά θέματα. Βιογραφικά στο dvanhaute@eukconsulting.com μέχρι 30/11.

Οι Médecins du Monde ή οι Γιατροί του Κόσμου αναζητούν απόφοιτους νομικής για τρίμηνη πρακτική άσκηση στη Γαλλία και συγκεκριμένα στο Παρίσι. Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν μεταπτυχιακό στα νομικά και να γνωρίζουν άριστα αγγλικά. Επιπρόσθετα προσόντα θα θεωρηθούν η επιπλέον γνώση μιας ακόμα ευρωπαϊκής γλώσσας και η εξειδίκευση στην Ανθρωπολογία, την Κοινωνιολογία, την Πολιτική Επιστήμη ή το Ευρωπαϊκό Δίκαιο. Πληροφορίες στο mdmeuroblog.wordpress.com μέχρι 20/12.

Το Ινστιτούτο UN Institute for Training and Research που βρίσκεται στη Γενεύη προσφέρει θέσεις πρακτικής άσκησης στο οικονομικό τμήμα. Η πρακτική άσκηση είναι τρίμηνη έως εξάμηνη και οι υποψήφιοι πρέπει να γνωρίζουν καλά αγγλικά και ισπανικά και να έχουν πτυχίο στα Οικονομικά ή στη Νομική ή στις Διεθνείς Σχέσεις ή στις Πολιτικές Επιστήμες. Βιογραφικά στο executive.education@unitar.org μέχρι 12/12.