Η Nada Ghazal γιορτάζει τις «Doors of Opportunity» μια νέα συλλογή που υπερασπίζεται την πίστη στη μαγεία των νέων ξεκινημάτων.
Η συλλογή αντλεί έμπνευση από τον συμβολισμό -και ομορφιά- των θυρών, των καμάρων και των κλειδαριών, που συχνά θεωρείται ότι έχουν
τεράστια πνευματική σημασία και ως μία πύλη μεταξύ της μιας στιγμής της ζωής και της άλλης.


Τα σχέδια διαθέτουν ευοίωνα σύμβολα και πολύτιμους λίθους που αντιπροσωπεύουν ευλογίες μεταμόρφωσης, εσωτερική δύναμη, πνευματική φώτιση, τύχη, ευημερία και αγάπη. Μέσα από κάθε σχέδιο, η Nada ελπίζει να πυροδοτήσει την έμπνευση, ενθαρρύνοντας τον χρήστη να αγκαλιάσει τη γοητεία των νέων ξεκινημάτων και να αρπάξει το στιγμή.

Στα τέλη του 2022, η Ιδρύτρια και Δημιουργική Διευθύντρια, Nada Ghazal, έκανε μια σημαντική κίνηση από τον Λίβανο στο Λονδίνο. Με κίνητρο το όραμά της να επεκτείνει το Nada Ghazal Fine Jewellery σε παγκόσμια κλίμακα, η Ghazal έκανε αυτό το τολμηρό βήμα, ενισχύοντας την ανάπτυξη της ομάδας της στον Λίβανο και προσφέροντας στην οικογένειά της την ευκαιρία να ξεκινήσει ένα νέο ταξίδι ανακάλυψης.

Κατά τη διάρκεια της αναζήτησής της για ένα νέο σπίτι στο Λονδίνο, έπεσε πάνω σε ένα γοητευτικό σπίτι με μία παλιά, όμορφη τιρκουάζ πόρτα στον κήπο του. Σε εκείνη τη γαλήνια στιγμή, η Nada ένιωσε μια συντριπτική αίσθηση, μία μαγεία, σαν η ίδια η πόρτα να ήταν ένα τυχαίο σημάδι που επιβεβαίωνε ότι βαδίζει στο σωστό μονοπάτι. Η πόρτα έγινε ένα σύμβολο, ενσαρκώνοντας το ακλόνητο συναίσθημα της να αγκαλιάσει τη μεταμόρφωση και αδράξει τις νέες ευκαιρίες.

Η Nada Ghazal καλεσμένη της Ειρήνης Ντέρου, παρουσιάζει η ίδια τη νέα της συλλογή στην Αθήνα, στο κατάστημα i-D FINEJEWELLERY στο Κολωνάκι , Κανάρη 12, την 1η Δεκεμβρίου σε ένα μοναδικό Trunk Show από τη 1μμ έως τις 6μμ.


Οι συλλογές της Nada Ghazal βρίσκονται σε μόνιμη έκθεση στα καταστήματα i-D FINEJEWELLERY στο Κολωνάκι και στο Golden Hall.

Λίγα λόγια για τη Nada Ghazal

Τα σχέδια της Nada είναι εμποτισμένα με συναισθήματα, αναμνήσεις και εμπειρίες. Στιγμές, σκέψεις και αισθήσεις, αιχμαλωτίζονται σε κυματιστά κύματα χρυσού που αντιπαραβάλλονται με διαμάντια και πολύτιμα πετράδια, που γιορτάζουν μοναδικές πολυπλοκότητες.

Ενώ τα κοσμήματά της είναι στην ουσία βαθιά προσωπικά, μεταφέρουν παγκόσμια συναισθήματα, επιτρέποντας την που τα φοράει για να τα αγκαλιάσει ως μέρος της δικής του ιστορίας. Οι πελάτες της Nada συχνά αποκαλύπτουν το τολμηρό θηλυκό, χτίζοντας τη δική τους δυνατή αφήγηση, συλλέγοντας τα κομμάτια της με την πάροδο του χρόνου.

Η σχεδιάστρια πιστεύει ότι η σχέση μας με τα κοσμήματα είναι μοναδική – κάθε κόσμημα είναι μια ανάμνηση που πραγματοποιείται – ένα αγαπημένο δώρο, μια σύνδεση με μια εποχή, ένα πρόσωπο, μια εμπειρία. Τα κομμάτια της είναι καθημερινά μια υπενθύμιση του ταξιδιού μας.

Κάθε δημιουργία είναι χειροποίητη στο Atelier της Nada, προσεκτικά επιλεγμένη και με ακρίβεια από τους τεχνίτες της. Η σχεδιάστρια, δουλεύοντας δίπλα-δίπλα με τους τεχνίτες της δημιουργεί μία συμβιωτική σχέση που της επιτρέπει να πραγματοποιεί το όραμά της.