Η περίοδος των γιορτών και η επιθυμία να λάμψεις, επέστρεψε. Η Calzedonia με τις προτάσεις party & shine, θα σε μεταφέρουν στην πιο αστραφτερή ατμόσφαιρα  της χρονιάς με glitter, πούλιες και στρας, που πρωταγωνιστούν στην “Let’s Party” συλλογή.

Τα καλσόν από δαντέλα ή με γεωμετρικά σχέδια, έχουν εμπλουτιστεί με στρας, απλίκες και αξεσουάρ, ως τα απόλυτο party pieces. Τα ίδια σχέδια περιλαμβάνουν διχτυωτά ολόσωμα καλσόν, μια glamorous και sexy τάση όπου για ακόμη μια φορά βρίσκει την θέση της σε αυτή τη συλλογή με αστραφτερά styles.

Ακολουθώντας την καθιερωμένη τάση του catsuit, η Calzedonia επαναπροσδιορίζει τη super αστραφτερή ολόσωμη φόρμα, την ηχηρή επιτυχία της περσινής χρονιάς, που επιστρέφει σε μια εκδοχή με μακριά μανίκια, τετράγωνα λουράκια και βαθιά λαιμόκοψη V, διαθέσιμη ακόμη και σε μια εκδοχή γεμάτη πούλιες.

Τέλος, μεγάλο μέρος της συλλογής αφιερώνεται στη σειρά με τα κολάν και τα παντελόνια, η οποία διατηρεί απόλυτα τον αστραφτερό χαρακτήρα της: διχτυωτά με στρας, καλυμμένα με sparkling glitter και στολισμένα με κρόσσια, ακόμη και hot pants με πούλιες για βραδινά looks.

Ως το πρόσωπο της καμπάνιας της Let’s Party συλλογής, η Calzedonia έχει επιλέξει για ακόμη μια φορά το μοντέλο και ηθοποιό, Laetitia Casta. Αισθησιακή, ξεχωριστή και μαγνητική, η Laetitia επέστρεψε για να αντιπροσωπεύσει την Calzedonia, ενσωματώνοντας τις αξίες της κομψότητας και της θηλυκότητας στα καλύτερά τους, με μια συλλογή σχεδιασμένη να κάνει όλες τις γυναίκες να λάμψουν.