Σε ακολουθία των sold out συναυλιών στο σκοτάδι με τον Αλκίνοο Ιωαννίδη, την Νατάσσα Μποφίλιου, την Μαρία Παπαγεωργίου αλλά και τον stand-up comedian Γιώργο Χατζηπαύλου, τα «Σπουδαία Events» καλούν τις CHÓRES, την Δευτέρα 8 και Τρίτη 9 Μαΐου στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης για δύο βραδιές σύνδεσης και μουσικής μαγείας.

Μέσω της θεραπευτικής και μεταμορφωτικής εμπειρίας της μουσικής και της γυναικείας αλληλοϋποστήριξης, οι καλλιτέχνιδες που απαρτίζουν το ξεχωριστό γυναικείο φωνητικό σύνολο CHÓRES θα προσφέρουν ένα μήνυμα αλληλεγγύης στις γυναίκες που αγωνίζονται, ενθαρρύνοντάς τις να ανακαλύψουν το φως μέσα στις ψυχές και τις κοινότητές τους σε μια κοινή εμπειρία κάθαρσης και ενδοσκόπησης.

Με αφορμή την μουσική παράσταση «Γυναίκες στο σκοτάδι», οι CHÓRES μας δήλωσαν:  «Πρόκειται για μια μοναδική μουσική εκδήλωση που αναδεικνύει τη δύναμη και την ανθεκτικότητα των γυναικών που αντιμετώπισαν ή αντιμετωπίζουν δύσκολες στιγμές στη ζωή τους. Η συναυλία είναι ένας εορτασμός της δύναμης και του θάρρους των γυναικών και μια υπενθύμιση ότι, ακόμη και στις πιο σκοτεινές στιγμές, υπάρχει πάντοτε η ελπίδα και η δυνατότητα για θεραπεία και υπέρβαση της αντιξοότητας».

 Προπώληση Εισιτηρίων: https://www.ticketservices.gr/event/synavlia-sto-skotadi-me-tis-chores/

 Facebook Event: https://www.facebook.com/events/220751847240133/220751857240132/

 

Info:

Ημερομηνία: Δευτέρα 8 & Τρίτη 9 Μαΐου 2023

Χώρος: Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης

Ώρα έναρξης: 21.00

Τιμή Εισιτηρίων:

Γενική Είσοδος: 17€

ΑμεΑ / Άνεργοι / Φοιτητές / Μαθητές: 14€

Καλλιτεχνική Διεύθυνση CHÓRES: Μαρίνα Σάττι

Μουσική Διδασκαλία - Διεύθυνση CHÓRES: Ειρήνη Πατσέα