Love is…YOU!

Την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου τα πολυκαταστήματα notos Αθήνας & Θεσσαλονίκης γιορτάζουν την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και σας προσκαλούν σε δύο events αφιερωμένα στην αγάπη.

©Freepick

Επισκεφθείτε το notos Αθήνας, όπου κορυφαίοι make-up & skin experts της Shiseido και της Clarins θα επιμεληθούν τα τέλεια looks της ημέρας δίνοντας πολύτιμές συμβουλές. Σε ένα fun make up challenge για ζευγάρια σάς προσκαλεί η KIKO Milano. Αφεθείτε στα χέρια του αγαπημένου σας προσώπου για να σας κάνει το Valentine μακιγιάζ σας με προϊόντα του Νο1 make up brand της Ιταλίας. Ο ραδιοφωνικός σταθμός Athens Dee Jay 95.2 θα εκπέμπει live μέσα από το πολυκατάστημα από τις 12:00 ως τις 15:00 με τον Νίκο Ζώη.

Την ίδια μέρα, θα ανακαλύψετε όλα αυτά που σας κάνουν να αισθάνεστε όμορφα στο notos της Θεσσαλονίκης. Οι brand experts της Clarins προτείνουν εξατομικευμένα beauty & skincare tips, ενώ η Bath & Body Works σας καλεί να ζήσετε μία ξεχωριστή εμπειρία περιποίησης σώματος. Οι παραγωγοί του Plus Radio 102.6, Μαριάννα Καρέζη και Αντώνης Ζώκος, θα εκπέμπουν live 18:00 ως τις 21:00 μέσα από το πολυκατάστημα.

Η πιο ρομαντική μέρα της χρονιάς είναι συνώνυμη με τα μηνύματα αγάπης και η Lacta θα τα πραγματοποιήσει με τον πιο μοναδικό τρόπο στα notos Αθήνας & Θεσσαλονίκης. Χρησιμοποιώντας το πρωτοποριακό activation «Al Love You!», βασισμένο στην ανθρώπινη ανάγκη να εκφράσουμε την αγάπη μας, μάς βοηθά να βρούμε τα λόγια για να γράψουμε τα πιο ξεχωριστά μηνύματα μέσω Τεχνητής Νοημοσύνης και να τα στείλουμε στους αγαπημένους μας για να τα διαβάσουν μαγικά σκανάροντας μια Lacta.

Μία ξεχωριστή εμπειρία γεμάτη αγάπη για όλους.