Στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού ο οίκος Viktor & Rolf γύρισε τη μόδα ανάποδα - στη κυριολεξία - σε ένα catwalk με άρωμα σουρεαλισμού. Τα μοντέλα περπάτησαν στην πασαρέλα με φορέματα πριγκιπικού στυλ του 20ου αιώνα, καθώς και με  φορέματα πολλαπλών επιπέδων που γύριζαν προς κάθε κατεύθυνση.

Εκκεντρικότερη απο όλες χαρακτηρίστικε η είσοδος του μοντέλου με το ανάποδο μπλε φόρεμα με την υπογραφή του οίκου. Το στρίφωμα κάλυπτε ο πρόσωπό της και τα πόδια της αναδύοντας από το ντεκολτέ. Άλλο μοντέλο περπάτησε παράλληλα με το φόρεμά της, δεμένο στο ισχίο.

Instagram @viktorandrolf

Η πρωτοποριακή μάρκα Viktor & Rolf, με επικεφαλής τους Viktor Horsting και Rolf Snoeren, είναι γνωστή για τη διοργάνωση παιχνιδιάρικων, καινοτόμων επιδείξεων με υπερβολικές σιλουέτες και στοιχεία υψηλής ραπτικής.

Στην πρώτη σειρά του show παρευρέθηκαν λαμπεροί καλεσμένοι, όπως η ηθοποιός Lisa Rinna, το μοντέλο Coco Rocha, καθώς και η τραγουδίστρια Doja Cat, η οποία συνέχισε το παράλογο look της, μετά την ολόσωμη κάλυψή της με κόκκινα κρύσταλλα, με ένα καφέ κοστούμι pinstripe από την πολυτελή μάρκα, αξεσουάρ με μπλε γυαλιά ηλίου και ψεύτικες βλεφαρίδες που εφαρμόστηκαν ως φρύδια και μουστάκι.