Με το απόλυτο Χριστουγεννιάτικο PR event γιόρτασε το πολυκατάστημα notos την πιο λαμπερή εποχή του χρόνου, την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2022, για να επικοινωνήσει τις Χριστουγεννιάτικες δράσεις του εμβληματικού καταστήματος.

Βαλέρια Ταραντο, Ζωή Πυθαρούλη

Έλενα Καζάνα, Βαλερια Ταραντο, Θάλεια Καραφυλλίδου, Ζωή Πυθαρούλη, Νάσσια Σακελλαρίου, Έρη Καραμίχαλου, Έλσα Σαμοϊρη

Κάτια Δέδε, Ισμήνη Νταφοπούλου

Λαμπεροί Celebrities, γνωστοί Influencers και Εκπρόσωποι του Τύπου έδωσαν ραντεβού στον 5ο όροφο του πολυκαταστήματος notos, στη συμβολή των οδών Σταδίου και Αιόλου στην Αθήνα, το οποίο έχει «ντυθεί» Χριστουγεννιάτικα. Το «παρόν» στην εκδήλωση έδωσαν, μεταξύ άλλων, ο Γιάννης Στάνκογλου, Κατερίνα Γκαγκάκη, Μαίρη Βυτίναρος, Θάλεια Καραφυλλίδου, Φωτεινή Πετρογιάννη, Ελένη Τσολάκη, Πλάτωνας Παπαγιαννόπουλος, Κωνσταντίνος Τέγος, Γιώργος Παρίσης, Νάνσυ Παραδεισανού, Δήμητρα Σιγάλα.

Βαλέρια Ταραντο, Θάλεια Καραφυλλίδου, Ζωή Πυθαρούλη

Ισμήνη Παπαβλασσοπούλου

Μαίρη Βυτίναρος

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι εκλεκτοί καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να ζήσουν την Shopping εμπειρία στο πολυκατάστημα για να απολαύσουν τις μαγικές Χριστουγεννιάτικες βιτρίνες του notos, που μας βάζουν αυτόματα σε γιορτινή διάθεση και μας ταξιδεύουν. Παράλληλα, οι καλεσμένοι γεύθηκαν εορταστικά γλυκίσματα από τα Fresh και περιηγήθηκαν στα fashion corners του πολυκαταστήματος προκειμένου να ανακαλύψουν τα πιο υπέροχα δώρα για τις γιορτές, για κάθε budget και στιλ, αποδεικνύοντας πως τα notos αποτελούν τον απόλυτο προορισμό για xmas shopping για εμάς και τους αγαπημένους μας.

Κωνσταντίνος Τέγος

Γιάννης Στάνκογλου

Το PR event του notos συνεχίστηκε στο ξενοδοχείο Lighthouse Athens  της οικογένειας Brown Hotels, όπου τους περίμενε ένα secret Xmas party στο All day café bar-restaurant στον 1ο όροφο με θέα το νέο σιντριβάνι της πλατείας Ομονοίας. Εκεί, οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν το νέο premium aperitif Chandon Garden Spritz, του Οίκου Moët Hennessy -ένα Ready to Drink spritz, το οποίο ξεχωρίζει για τον εξαιρετικής ποιότητας αφρώδη οίνο και τα φυσικά συστατικά του.

«Το κέντρο κάθε μεγάλης πόλης είναι η ψυχή της πόλης και ιδιαίτερα τα Χριστούγεννα! Το πολυκατάστημα μας στην Αιολου αποτελεί σημείο αναφοράς για την Ομόνοια. Θέλαμε να κάνουμε ένα κάλεσμα Χριστουγεννιάτικο γεμάτο ζωή, να ευχαριστήσουμε τους πελάτες μας, να προσελκύσουμε νέο κόσμο και να δώσουμε ένα γιορτινό τόνο και εμείς με την σειρά μας στην ήδη εορταστική ατμόσφαιρα της περιοχής.» δήλωσε η Βαλέρια Τάραντο CEO notos Department Stores.

Βαλερια Ταραντο, Αϊνόλα Τερζοπούλου

Μέρος των Χριστουγεννιάτικων δράσεων των πολυκαταστημάτων notos ήταν σε συνεργασία με την εταιρία Cambo, η δημιουργία του διαδραστικού διαγωνισμού allthingsxmas. Στα πλαίσια του δημιουργικού αυτού διαγωνισμού, που διεξήχθη μέσω microsite, ο χρήστης και ο φίλος που θα προσκαλέσει να συμμετάσχει, καλούνταν να επιλέξουν δώρα ο ένας για τον άλλο, επιλέγοντας μέσα από 6 διαφορετικές κατηγορίες, κερδίζοντας αυτόματα 10% έκπτωση ο καθένας. Εάν κατάφερναν να μαντέψουν τις επιλογές που θα έκανε ο άλλος με σκορ από 3/6 και άνω, μπορούσαν να κερδίσουν από μία gift card 10€, ενώ για όσους πέρασαν με επιτυχία το… απόλυτο τεστ φιλίας και πέτυχαν 6/6, μπήκαν σε κλήρωση για να διεκδικήσουν από μία gift card 200€ έκαστος!

Παράλληλα, τα πολυκαταστήματα notos Αθήνας, Πειραιά, Θεσσαλονίκης και Καλαμάτας επιφυλάσσουν κι άλλες γιορτινές εκπλήξεις, καθώς από 22/12 έως 31/12 θα υπάρχει live DJ set με Χριστουγεννιάτικη διάθεση ενώ θα προσφέρονται δροσιστικά beverages από την εταιρία Three Cents στο χώρο των πολυκαταστημάτων Αθήνας και Πειραιά, μετατρέποντας το shopping των δώρων σε αληθινή γιορτή! Ακόμα, το πολυκατάστημα notos στον Πειραιά θα συμμετάσχει στην Κόκκινη Νύχτα στις 22 Δεκεμβρίου, μία πρωτοβουλία που διοργανώνει ο δήμος με σκοπό την τόνωσης της εμπορικής δραστηριότητας στα πλαίσια των γιορτινών activations του δήμου.

«Aυτή την χρονιά θέλουμε όλοι να απολαύσουμε την μαγεία των γιορτών περισσότερο από κάθε άλλη φορά», δήλωσε η Ζωή Πυθαρούλη, Marketing & Communications Director, notos Department Stores. «Αυτήν τη μαγεία θέλαμε να παρουσιάσουμε φέτος στα πολυκαταστήματα notos, μέσω ευφάνταστων βιτρινών οι οποίες μας μεταφέρουν σε ένα πολύχρωμο, εορταστικό και playful Χριστουγεννιάτικο παραμύθι το οποίο συμπληρώνει η signature κομψότητα των fashion & beauty brands. Η Χριστουγεννιάτικη ιστορία μας κορυφώνεται στα Xmas markets Αθήνας & Θεσσαλονίκης τα οποία μας παρουσιάζουν μαγικές προτάσεις Χριστουγεννιάτικου στολισμού και δημιουργούν μια μοναδική ατμόσφαιρα στα πολυκαταστήματά μας και ένα αξέχαστο Xmas shopping experience! This Xmas it’s #allthingsxmas, it’s Xmas @notos», ολοκλήρωσε.

Ζωή Πυθαρούλη, Μαρίλη Γιαννικάκη

Ακολουθήστε τα πολυκαταστήματα notos στα social κανάλια μας σε Instagram, Facebook, TikTok & YouTube

Social channels:  IG: notosofficial, FB: notosGreece , TikTok: @notos_official & YouTube: notosofficial

Web: www.notos.gr