Ενα party που τα είχε όλα! Live συναυλία, ξεχωριστούς καλεσμένους, live customization και φυσικά τους πρωταγωνιστές, τις αγαπημένες σε όλους Dr. Martens. Tα μποτάκια του βρετανικού brand με την χαρακτηριστική κίτρινη βελονιά και την αυλακωτή σόλα, υιοθετήθηκαν αρχικά από τις υποκουλτούρες της δεκαετίας του ’60. Σύντομα οι air-cushioned μπότες φορέθηκαν από τα πατώματα των εργοστασίων, στους δρόμους, στις μουσικές σκηνές και σε εκδηλώσεις μόδας.

Οι Dr. Martens που όλοι αγαπήσαμε, έκαναν το πρώτο τους party για το ελληνικό κοινό την Τρίτη 29/11 σε έναν πολύ ιδιαίτερο χώρο, το Luv’N’Roll House. Την επιμέλεια της εκδήλωσης ανέλαβε το urban media Ozon.

Το location δεν επιλέχθηκε τυχαία. Ένας άκρως δημιουργικός πολυχώρος για φαγητό & ποτό στην πιο νεανική γειτονιά της Αθήνας – στου Ψυρρή. Ένας χώρος που συνδέεται άμεσα με την τέχνη και τη μουσική, όπως άλλωστε και η Dr. Martens.

To party ξεκίνησε με cool dj vibes και live customization. Οι πολύ ταλαντούχοι artists του Luv’N’Roll πρόσθεσαν την προσωπική τους καλλιτεχνική πινελιά, δημιουργώντας εντυπωσιακά custom Dr. Martens μοντέλα: 1460 Smooth, 1461 Shoe, Jadon και τη νεοαφιχθείσα Audrick boot.

Το party κορυφώθηκε με την live εμφάνιση της ταλαντούχας πρωτοεμφανιζόμενης καλλιτέχνιδας Αντωνίας Καούρη, η οποία τραγούδησε με τη μπάντα της αγαπημένες ξένες επιτυχίες. Η Αντωνία Καούρη, φορώντας τις αγαπημένες της Audrick boots, εντυπωσίασε με τη σκηνική της παρουσία, την καθηλωτική της φωνή και τη δεξιοτεχνία της στο πιάνο, δημιουργώντας το απόλυτο σκηνικό συναυλίας!

Οι λαμπεροί καλεσμένοι και οι φίλοι του brand είχαν τη δυνατότητα να δουν τα νέα μοντέλα της Dr. Martens συλλογής αλλά και τα all time classics, τα οποία παρουσιάστηκαν σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρo, ενώ απήλαυσαν την μπύρα και το signature Audrick cocktail που δημιουργήθηκε αποκλειστικά για την εκδήλωση. Επίσης, είχαν τη δυνατότητα να φωτογραφηθούν σε ένα παιχνιδιάρικο set-up που παρέπεμπε σε σκηνικό συναυλίας. Με neon φωτισμό και concert boxes που λειτουργούσαν ως props, οι καλεσμένοι τα αξιοποίησαν για τις πιο ευφάνταστες και fun πόζες.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν εκπρόσωποι του καλλιτεχνικού και μουσικού χώρου όπως οι: Μαρία Σολωμού, Genevieve Majari, Xenia Ghali, Δάφνη Καραβοκύρη, Mente Fuerte, Natasha Kay, Marseaux, Γιώργος Κρικοριάν, Yiakou, Χρήστος Δάγλας (Same 84), Γιώργος Καραπέτης, Βίνα Νεοφωτίστου, Μαρία Παπαγεωργίου, Janna Sireac, Κωνσταντίνα Λειβαδίτη, Μαλαματένια Παλατσίδη, Ευαγγελία Αλπίδου, Όλγα Βασιλειάδου, Στέβη Σεμιτέκολου, Alexia (Up in the Hype), Σπύρος Χαμάλης, και πολλοί άλλοι.

Ένα party με πολλή μουσική, που κράτησε μέχρι τις 24:00 και άφησε τους καλεσμένους με τις καλύτερες εντυπώσεις, οι οποίοι έλαβαν φεύγοντας και το αναμνηστικό Dr. Martens δώρο τους. Το μόνο σίγουρο; Η Dr. Martens θα ανανεώσει το ραντεβού της για την επόμενη DOC friends συνάντηση!

 

Η νέα συλλογή της Dr. Martens είναι διαθέσιμη σε επιλεγμένα καταστήματα.