Φέτος η Tezenis – ο κομψός και καινοτόμος πυρήνας του Calzedonia group – επέστρεψε για να εξερευνήσει ένα από τα αγαπημένα του θέματα, τη μουσική. Διαφορετικά είδη, ρυθμοί και ήχοι ζωντάνεψαν μία μοναδική βραδιά στις 5 Οκτωβρίου, στα κεντρικά γραφεία του Dossobuono στη Βερόνα.

Το ‘’The Sound of Tezenis’’ μετέφερε το κοινό σ’ έναν χώρο με μία φαινομενικά μινιμαλιστική ατμόσφαιρα, καλύπτοντας το νεανικό avant-garde πνεύμα της σύγχρονης εποχής μας.

Μαζί με τους σύγχρονους ήχους και τη ζωντανή ενέργεια, η τεχνολογία ήταν ο πρωταγωνιστής της βραδιάς. Xάρη στην τεχνολογία LED, ένα φουτουριστικό runaway έγινε το dance floor του event καθ' όλη τη διάρκεια της βραδιάς. Ένας τέλειος τρόπος για να αναδειχθεί το δυναμικό πνεύμα του brand.

Οι κινητοί σωλήνες οροφής LED δημιούργησαν αλληλεπιδράσεις φωτός και σχημάτων, αφήνοντας τη φαντασία ελεύθερη. Τα λέιζερ και τα μηχανοκίνητα φώτα μεταμόρφωσαν τον χώρο σε ένα περιβάλλον που συνεχώς άλλαζε.

Ξεχωριστοί μουσικοί καλεσμένοι για τη βραδιά ήταν δύο Γάλλοι DJ: ο Kungs, με τον αδιαμφισβήτητο tropical house ήχο του και ο Martin Solveig, με τους φουτουριστικούς και ηλεκτρονικούς του τόνους. Διαφορετικές μελωδίες, που λειτούργησαν ως το soundtrack της ξεχωριστής βραδιάς.

Η ικανότητα να μεγαλώνεις και να αλλάζεις με βλέμμα προς το μέλλον είναι το μήνυμα που ενσαρκώνει η μόδα και η μουσική που παρουσιάστηκαν στην επίδειξη μόδας του 2022, The Sound of Tezenis.

Supplier partners για την εκδήλωση ήταν η MAC, η COTRIL και η FEDUA, κορυφαία brands μακιγιάζ, styling μαλλιών και περιποίησης νυχιών που έδωσαν χρώμα και προσωπικότητα στη βραδιά.