Πιο ανανεωμένα από ποτέ και με νέα φθινοπωρινή διάθεση, τα notos υποδέχονται την νέα σεζόν Fall-Winter 22 με εντυπωσιακές βιτρίνες και concept #We Love Fashion στα πολυκαταστήματα notos, στο notos.gr & στα social media.

Για την παρουσίαση της φθινοπωρινής συλλογής του 2022 τα notos επέλεξαν και δημιούργησαν ξεχωριστά patterns με στοιχεία του Instagram και του notos.gr που διακόσμησαν το εσωτερικό των βιτρινών και στα 4 πολυκαταστήματα.

Οι νέες συλλογές προβάλλονται βασισμένες στη χρωματική παλέτα των φετινών τάσεων μόδας και τα χρώματα του φθινοπώρου γεμίζουν τους χώρους των βιτρινών δίνοντας κίνηση και δυναμική.

Πρόκειται για μία ξεχωριστή και δημιουργική πρωτοβουλία των πολυκαταστημάτων notos που αγαπούν την μόδα και την ομορφιά και επιθυμούν να γοητεύσουν τους καταναλωτές που ακολουθούν τις νέες τάσεις. Επισκεφθείτε τα και αφήστε το φθινόπωρο να σας συνεπάρει με όλες τις νέες αφίξεις fashion brands όπως Hugo Boss, Boggi, American Vintage, Twinset, Iceberg, Suncoo, DKNY καθώς και των ήδη καθιερωμένων Lacoste, Gant, Patrizia Pepe, IRO, The Bostonians, BA&SH, Dune London, KOCCA και πολλά ακόμα.

Επιπλέον, στις βιτρίνες των πολυκαταστημάτων notos, μπορείτε να ανακαλύψετε τα ανανεωμένα QR codes, τα οποία οδηγούν σε ειδική σελίδα στο notos.gr και στα προϊόντα που εμπεριέχονται στις βιτρίνες κάθε πολυκαταστήματος, δίνοντας την ευκαιρία σε όλους να πραγματοποιήσουν ηλεκτρονικά την αγορά τους. Η πρωτοβουλία αυτή αποτελεί άλλη μία δράση στην στρατηγική του omni customer journey.

Μπες κι εσύ στο #welovefashion mood με μια επίσκεψη σε ένα από τα πολυκαταστήματα notos σε Αθήνα, Πειραιά, Θεσσαλονίκη και Καλαμάτα και στο notos.gr!

Ακολουθήστε τα πολυκαταστήματα notos σε Instagram, Facebook & YouTube.

Social channels:  IG: @notosofficial, FB:@notosGreece & YouTube: @notosofficial

Web: www.notos.gr