Τo περιοδικό People εκλέγει κάθε χρόνο από το 1985 τον πιο σέξι άντρα στον πλανήτη. Φέτος, τον –όσο να πεις αξιοζήλευτο- τίτλο παίρνει ο Αυστραλός ηθοποιός Chris Hemsworth. Ο 31χρονος ηθοποιός έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό υποδυόμενος τον σκανδιναβό σούπερ ήρωα Thor στην ομώνυμη ταινία.

Όταν ρωτήθηκε από το περιοδικό πώς νιώθει που κατέκτησε το συγκεκριμένο τίτλο, ο Chris απάντησε ότι θα τον αξιοποιήσει ως επιχείρημα για να γλυτώσει για ένα διάστημα τις δουλειές του σπιτιού! «Είδες τι πιστεύει ο κόσμος;», θα πει, λέει, στη γυναίκα του. «Τώρα δεν χρειάζεται να πλένω τα πιάτα ή να αλλάζω πάνες στα μωρά. Είμαι υπεράνω!».

Στο σημείο αυτό να σημειώσουμε ότι η γυναίκα που θα αναγκαστεί να πλένει πια μόνο αυτή τα πιάτα (λέμε τώρα) είναι η ισπανίδα ηθοποιός Elsa Pataky, με την οποία ο πιο σέξι άντρας του κόσμου για το 2014 έχει αποκτήσει τρία παιδιά.

Παλαιότερα τον ίδιο τίτλο είχαν κερδίσει οι Bradley Cooper, Ryan Reynolds, Brad Pitt, George Clooney, Patrick Swayze, Sean Connery, Ben Affleck, Channing Tatum και Adam Levine.

 

Φωτογραφίες