Σε μια εποχή που η ζωή στο σπίτι είναι πιο σημαντική από ποτέ, η ΙΚΕΑ, εταιρία του Ομίλου FOURLIS, «ανοίγει την πόρτα» σε μια καλύτερη ζωή, διοργανώνοντας το πρώτο της 24ωρο παγκόσμιο φεστιβάλ, με πρωταγωνιστές μουσικούς, καλλιτέχνες, σεφ, σχεδιαστές και δημιουργούς. Το IKEA Festival, πραγματοποιείται σε καθημερινά σπίτια, στούντιο και γειτονιές παγκοσμίως, μετατρέποντας σαλόνια, κουζίνες, υπνοδωμάτια και αυλές σε εικονικές σκηνές για πρωτότυπες παραστάσεις και εμπειρίες. Το IKEA Festival θα πραγματοποιηθεί σε περισσότερα από 100 σπίτια σε όλο τον κόσμο και η εμπειρία, που μπορείτε να παρακολουθήσετε διαδικτυακά, είναι δωρεάν και ανοιχτή προς όλους.

Το φεστιβάλ είναι εμπνευσμένο από το όραμα της ΙΚΕΑ να δημιουργήσει μια καλύτερη ζωή για όλους. Με αυτήν την πρωτοβουλία, η εταιρεία επιθυμεί μεταξύ άλλων να «ανοίξει» μια συζήτηση για την πιο βιώσιμη και προσιτή ζωή στο σπίτι του αύριο, με περιηγήσεις σε σπίτια σε όλο τον κόσμο που θα ανοίξουν πόρτες σε νέες εμπειρίες και ατελείωτη έμπνευση, η οποία ξεκινάει από τα προϊόντα ΙΚΕΑ και επεκτείνεται στην καθημερινή ζωή.

Μέσα από το IKEA Festival, θα έχετε την ευκαιρία να δείτε συναυλίες και εκθέσεις καλλιτεχνών από τα σπίτια και τα στούντιό τους, αλλά και να παρακολουθήσετε λαχταριστές μαγειρικές προκλήσεις. Επίσης, αν είστε «φαν» του εσωτερικού σχεδιασμού, θα μπορείτε να εξερευνήσετε διάφορα δωμάτια και σπίτια σε χώρες όλου του κόσμου, για να πάρετε έμπνευση για το σπίτι και να δείτε πώς οι σχεδιαστές και οι συνεργάτες της IKEA δημιουργούν, αξιοποιώντας τους δικούς τους μοναδικούς χώρους.

Το IKEA Festival θα προβληθεί μέσω του ikea.com, εστιάζοντας σε στιγμές που όλοι μας θεωρούμε σημαντικές για τη ζωή μας στο σπίτι: να είμαστε με την οικογένεια και τους φίλους, να ακούμε την αγαπημένη μας μουσική και να απολαμβάνουμε το αγαπημένο μας φαγητό. Όλα τα παραπάνω ξεκίνησαν από την περίοδο που όλοι ζήσαμε στο σπίτι, όταν νιώσαμε πιο έντονα από ποτέ την ανάγκη κάθε δωμάτιο να λειτουργήσει βάσει του ποιοι ακριβώς είμαστε. Σε αυτήν την ανάγκη βασίζονται οι εμπειρίες που θα δούμε για 24 ώρες στο IKEA Festival, ενώ ταυτόχρονα θα αναπτυχθούν συζητήσεις τόσο για έννοιες όπως: χώρος, έπιπλα, ζωή στο σπίτι, όσο και για την επίκαιρη θεματολογία που μας αφορά όλους.

 

Για να αποκτήσετε πρόσβαση στο ΙΚΕΑ Festival και να ενημερωθείτε για το πλήρες πρόγραμμα, μπορείτε να επισκεφθείτε τη σελίδα του φεστιβάλ ikea.com/festival. Το φεστιβάλ θα «ανοίξει τις πόρτες του» από τις 9 το πρωί, την Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου. Για να το παρακολουθήσετε, η πρόσβαση είναι δωρεάν και δεν απαιτείται εγγραφή, ενώ όλο το περιεχόμενο του φεστιβάλ θα διατίθεται στα αγγλικά.

#ikea

#zoumemazi

#IKEAfestival