Η Coca-Cola λανσάρει το Aquarius, τη νέα σειρά ροφημάτων που περιλαμβάνει τα βασικά μέταλλα - μαγνήσιο και ψευδάργυρο - για την υποστήριξη του δραστήριου τρόπου ζωής του σύγχρονου ανθρώπου, που θέλει να κατακτήσει την επιτυχία και να απολαύσει τη ζωή στο μέγιστο. Το Aquarius αποτελεί ένα ρόφημα εμπλουτισμένο με κάποια από τα βασικά μέταλλα, φυσικά αρώματα και χαμηλές θερμίδες, και διατίθεται σε δύο μοναδικές γεύσεις: Aquarius με ψευδάργυρο και γεύση Λεμόνι και Aquarius με μαγνήσιο και γεύση Σαγκουίνι, και οι δύο με μόνο 14 θερμίδες ανά 100 ml.

Το νέο αυτό προϊόν είναι δροσιστικό, αλλά έχει πολλά περισσότερα να προσφέρει, καθώς έχει σχεδιαστεί για τις έντονες καθημερινές στιγμές, όταν κάποιος ζητάει… το κάτι παραπάνω. Γνωρίζατε ότι το μαγνήσιο καταπολεμά την κόπωση, συμβάλλοντας στη ζωτικότητα, ενώ ο ψευδάργυρος μας χαρίζει υγιές ανοσοποιητικό σύστημα, συμβάλλοντας στην ομαλή λειτουργία του; Ένα μπουκάλι Aquarius των 400 ml καλύπτει το 30% της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης για κάθε ένα από τα δύο αυτά μέταλλα.

Ο Γιώργος Φλωρόπουλος, Brand Manager της Coca-Cola Hellas σε Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα, σε δήλωσή του για τη «φρέσκια» αυτή πρόταση προς τους καταναλωτές, αναφέρει: «Το Aquarius αποτελεί σημαντικό κομμάτι της στρατηγικής μας για το 2021, καθώς έρχεται να εμπλουτίσει το χαρτοφυλάκιό μας και να στηρίξει το όραμά μας να προσφέρουμε Beverages for Life. Κάθε μια από τις συσκευασίες περιλαμβάνει ένα διαφορετικό, βασικό μέταλλο, που είναι απαραίτητο σε καθημερινή βάση στον αγώνα μας για επιτυχία. Είναι το κατάλληλο πόσιμο προϊόν που αντισταθμίζει τις απώλειες νερού και μετάλλων, επιστρέφοντας αυτά που ο δραστήριος τρόπος ζωής μας αφαιρεί καθημερινά».         

  

«Το μαγνήσιο και ο ψευδάργυρος είναι απαραίτητα στοιχεία για το σώμα μας. Το μαγνήσιο συμβάλλει στη μείωση της κούρασης και την ισορροπία των ηλεκτρολυτών. Ο ψευδάργυρος βοηθά τα κύτταρα του σώματος να προστατευθούν από το οξειδωτικό stress και συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού μας συστήματος. Το σώμα μας δεν είναι σε θέση να παράξει ψευδάργυρο και μαγνήσιο, οπότε ένας τρόπος για να διατηρήσουμε επαρκή τα επίπεδα των δύο αυτών μετάλλων, είναι μέσω της τροφής και των υγρών που καταναλώνουμε, πάντα στα πλαίσια μιας ποικίλης και ισορροπημένης διατροφής και ενός υγιεινού τρόπου ζωής», δήλωσε η Μαριλίνα Τσετσώνη, Senior Scientific & Regulatory Affairs Manager, The Coca-Cola Company.

Το Aquarius είναι ήδη διαθέσιμο στις αγορές της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης, συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας, από την 1η Μαρτίου, ενώ η καμπάνια marketing και επικοινωνίας επικεντρώνεται γύρω από την ανάγκη του σύγχρονου ανθρώπου για ένα πόσιμο προϊόν που είναι ενυδατικό και δροσιστικό, αλλά περιέχει και πολλά περισσότερα. Ένα προϊόν που προσφέρει…  #ToKatiParapano!