Ακόμη και τώρα, που οι περιστάσεις για τις οποίες ντυνόμαστε είναι περιορισμένες, μπορούμε να δώσουμε επιπλέον στυλ στις εμφανίσεις μας.

Αυτό αφορά και τα πιο basic κομμάτια της ντουλάπας μας; Ε, ναι!  Δες το blue jean! Εκτός από must επιλογή, αποτελεί και αγαπημένο κομμάτι στην γκαρνταρόμπα και την καρδιά μας.

Προσφέρει άνεση, συνδυάζεται εύκολα και αποτελεί μια safe λύση που δύσκολα σε εκθέτει και εύκολα απογειώνει την εικόνα σου. Αρκεί να τονίσουμε τις λεπτομέρειες που θα κάνουν τη διαφορά.

Παρακάτω, λοιπόν, θα βρεις 5 τρόπους να συνδυάσεις το αγαπημένο σου blue jean:

1. Oversized  σακάκι + T-shirt + μποτάκια

Ένα απλό ανοιχτόχρωμο τζιν σε συνδυασμό με ένα oversized σακάκι με αυστηρές βάτες αποδίδουν μία εικόνα τόσο κλασσική όσο και σωστά στυλιζαρισμένη για μια μέρα στο γραφείο, με εξωτερικές υποχρεώσεις. Το look έρχονται να απογειώσουν τα μποτάκια (ή και αρβυλάκια) δίνοντας επιπλέον δυναμική στη συνολική εικόνα και προσφέροντας σιγουριά και άνεση για το υπόλοιπο της ημέρας.

 

2. Πλεκτή ζακέτα + φλατ 

Τα πλεκτά κάνουν μία δυναμική επιστροφή στη μόδα ήδη από πέρυσι και αναδεικνύονται πρωταγωνιστές με την χαρακτηριστική τους υφή. O συνδυασμός, λοιπόν, ενός κλασικού blue jean με μία ανοιχτόχρωμη πλεκτή ζακέτα, ή ακόμα με ένα πιο νεανικό cropped cardigan, και φλατ κλειστά παπούτσια είναι ιδανικός για απογευματινή βόλτα με έναν καφέ στο χέρι. 

 

3. Πουκάμισο + oversized γιλέκο ή αμάνικο πουλόβερ + γόβες

Photo credit: freepik.com

Ένας από τους αγαπημένους μου συνδυασμούς είναι ένα παστέλ φαρδύ γιλέκο πάνω από ένα ανοιχτόχρωμο πουκάμισο (ή και ένα λευκό oversized πουκάμισο με ένα αμάνικο πουλόβερ σε έντονο χρώμα ή μοτίβο), το αγαπημένο skinny blue jean και τέλος ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες, κατά προτίμηση nude που μακραίνουν το πόδι (ή και neon για τις πιο τομηρές). Ιδανική εμφάνιση για μία πιο προσεγμένη έξοδο από αυτές που ονειρευόμαστε. 

 

4. Μακρύ παλτό + hoodie + sneakers

Αγαπημένο κομμάτι τα hoodies, αγαπημένο κομμάτι και το blue jean! Με αυτά τα δύο καταλήγουμε σε έναν αγαπημένο, άνετο και ευκολοφόρετο συνδυασμό για μία καθημερινή εμφάνιση με έξτρα πόντους στυλ. Σ’ ένα τέτοιο outfit ταιριάζει απόλυτα ένα μακρύ μονόχρωμο παλτό (ή και πιο ελαφρύ πανωφόρι) - ένα κομμάτι που όλες έχουμε στην ντουλάπα μας. Αντί για λευκά sneakers που φέτος είναι η χρονιά τους, μπορούμε να επιλέξουμε εναλλακτικά ένα ζευγάρι oxfords. Επιτηδευμένη κομψότητα σε ένα πιο χαλαρό και καθημερινό λουκ με λεπτομέρειες που έρχονται να κλέψουν την παράσταση. 

 

5. Δερμάτινο τζάκετ + φούτερ + αθλητικά

Ένα δερμάτινο jacket, με ροκ διάθεση θα δώσει τον αέρα που χρειάζεται μια athleisure εμφάνιση. Ένα κλασικό φούτερ ,το αγαπημένο σου blue jean σε χαλαρή γραμμή, τα αθλητικά σου, τα κατάλληλα αξεσουάρ και το δερμάτινό σου είναι μια καλή και «επιμελώς ατημέλητη» προσέγγιση του καθημερινού look.