Η Kaia Jordan Gerber γεννήθηκε στην Αμερική το 2001 και είναι μόλις 19 ετών. Παρά το νεαρό της ηλικίας της έχει καταφέρει πολλά στον χώρο της μόδας, αποδεικνύοντας πώς η ηλικία δεν παίζει κάποιο σημαντικό ρόλο. Η Κaia, έχει δοκιμάσει και τις υποκριτικές της ικανότητες. Την κέρδισε, βέβαια, ο χώρος της μόδας. Σε λίγο θα μάθεις γιατί...

Η μητέρα της είναι το πρώην supermodel των 90s, Cindy Crawford, και παρά το γεγονός ότι έχουν δουλέψει μαζί σε αρκετές καμπάνιες, η Kaia έχει χαράξει την δική της πορεία στον χώρο της μόδας. O πατέρας της, Presley Gerber, έχει εργαστεί κι αυτός στο παρελθόν ως μοντέλο. Δεν είναι λίγοι αυτοί που ισχυρίζονται ότι η κόρη είναι ικανή να κάνει περισσότερα πράγματα στον χώρο της υψηλής μόδας ακόμα και από την μητέρα της, χάρη στην κλασσική της ομορφιά.

Το νεαρό μοντέλο έκανε τα πρώτα του βήματα στον χώρο του μόντελινγκ ενώ ήταν 10 ετών, για τον οίκο Versace. Στα 16 της χρόνια έκανε το ντεμπούτο της στον χώρο της πασαρέλας περπατώντας για τον οίκο Calvin Klein. Έχει συμμετάσχει σε fashion runaways, για τους μεγαλύτερους οίκους, όπως Marc Jacobs, Burberry, Chanel, Fendi, Valentino  αλλά έχει κάνει και σημαντικές καμπάνιες.

Μια αξιοσημείωτη στιγμή στην καριέρα της είναι η συνεργασία με τον οίκο Louis Vuitton, τον Φεβρουάριο του 2020.

Ο προσωπικός της λογαριασμός στο instagram ακολουθείται από 6 εκατομμύρια accounts. Γεγονός που επιβεβαιώνει την μεγάλη απήχηση που έχει το μοντέλο στις νεαρές ηλικίες και όχι μόνο.

Οι καθημερινές εμφανίσεις της και ο τρόπος που συνδυάζει τα street styles της αποτελούν από μόνα τους, μεγάλη έμπνευση για τους λάτρεις της μόδας.