Eχουμε φτάσει στο σημείο που μας φαίνεται τρομερά περίεργο όταν κάποιος δεν ασχολείται με τα social media “Τι θα πει δεν έχεις facebook; Πας καλά; “ σε συνδυασμό με ανάλογη γκριμάτσα για να κάνεις τον άλλο να νιώσει – τουλάχιστον- σκουπίδι. Πολλοί celebrities επιλέγουν να απέχουν από τα social media, σε μια περίοδο που άλλοι τα χρησιμοποιούν αρκετά – και μαϊντανοποιούνται ενίοτε- ώστε να έρθουν πιο κοντά με το κοινό τους.  

Ποιοι αρνούνται όμως πεισματικά να ασχοληθούν με το twitter;

Η Jennifer Lawrence δήλωσε ότι δεν πρόκειται να αποκτήσει ποτέ twitter γιατί δεν τα πάει καθόλου καλά με την τεχνολογία και με τα τηλέφωνα. Δεν μπορεί καν να αντιληφθεί τι ακριβώς είναι το twitter και θεωρεί ότι είναι ακόμη “ένα αίνιγμα” για εκείνη.

Η Scarlett Johansson από την άλλη θεωρεί ανούσιο να ενημερώνει τον κόσμο αν τρώει, τι τρώει, τι κάνει κάθε λεπτό της ημέρας, ‘’είναι ένα περίεργο φαινόμενο”.

O Daniel Radcliffe υποστηρίζει ότι αν ενημερώνεις μέσω του twitter για κάθε σου στιγμή της καθημερινότητας, κανείς δεν πρόκειται να σεβαστεί ποτέ την ιδιωτική σου ζωή.

Μια από τα ίδια και ο Chris Hemsworth, που φοβάται την υπερέκθεση στα μέσα – το μυστήριο είναι αυτό που κάνει τους ανθρώπους να θέλουν να σε βλέπουν στην οθόνη (Κρίμα, θα σε ακολουθούσα Chris).

Η Kristen Stewart για κάποιο περίεργο λόγο φοβάται ότι θα πεθάνει. Πιστεύει ότι θα βρουν το που είναι μέσα από τη δημοσίευση κάποιου post, θα πάνε να τη βρουν και μπαμ!