Ετοιμάσου να μοιραστείς μαζί μας το νέο διαφημιστικό spot για το PlayStation, με τίτλο, «The Edge», που δημιουργήθηκε για να σηματοδοτήσει μεταφορικά ένα ταξίδι πέρα από τα όρια, σε μια νέα εποχή για την ψυχαγωγία! 

 

Η ταινία ξεκινά με μία βάρκα στην ανοιχτή θάλασσα. Βλέπουμε τον «παίκτη» μας να εντοπίζει ένα μυστηριώδες, μαγικό φως στα σύννεφα στον ορίζοντα και αμέσως να βάζει πλώρη για να το ανακαλύψει!

Καθώς πλησιάζει το σύννεφο, η μέρα μετατρέπεται σε νύχτα και η βάρκα του χτυπιέται από έναν απροσδόκητο παλμό μπλε ενέργειας, προκαλώντας το κατάρτι να «βλαστήσει» με ανεξήγητα φύλλα.

Ο «παίκτης» παρατηρεί με έκπληξη…

 

Στη συνέχεια η βάρκα βγαίνει από το σύννεφο. Όπως ο «παίκτης» κοιτάζει τριγύρω διερευνητικά, συνειδητοποιεί ότι μια σειρά από πειρατικές γαλέρες, πλοία των Βίκινγκ, διαστημόπλοια και αερόπλοια απλώνονται μπροστά του, σε αυτόν το άγνωστο προορισμό. Ένα διερευνητικό αεροπλάνο δημιουργεί αψίδες με το πέταγμά του στον ουρανό και βλέπουμε ότι αντί για τον καταγάλανο ωκεανό, μπροστά τους βρίσκεται μια μαγική μπλε «επιφάνεια» που «αψηφά» τη βαρύτητα – σαν να βρίσκονται στην άκρη του κόσμου!

Ένας άλλος παλμός ενέργειας απελευθερώνεται από την «επιφάνεια», καθώς ο «παίκτης» μας την πλησιάζει. Σταματάει φοβισμένος, καθώς η κοινότητα των ταξιδιωτών τον κοιτάζει με ανυπομονησία για να τους δώσει ένα σημάδι για το τι πρόκειται να ακολουθήσει. Οι ταξιδιώτες τότε βάζουν πλώρη για το άγνωστο με όλη τους τη δύναμη και τον ενθουσιασμό, με τον «παίχτη» μας να τους οδηγεί! Οι ταξιδιώτες ξεπερνούν την «επιφάνεια», σκίζουν τον ορίζοντα και μεταφέρονται σε έναν νέο συναρπαστικό κόσμο!

 

Play Has No Limits!