Η τσάντα είναι το γυναικείο αξεσουάρ που δεν λείπει ποτέ από την ντουλάπα μας! Η αδυναμία μας, εξάλλου, φαίνεται από την ανάγκη μας να αγοράζουμε κάθε καλοκαίρι μία ακόμα... Και όχι άδικα, αφού η τσάντα είναι αυτή που θα αναβαθμίσει και θα ολοκληρώσει ένα look!  

Αν θέλεις λοιπόν κι εσύ φέτος το καλοκαίρι να δημιουργήσεις στιλάτα outfits, πρέπει να βρεις το ιδανικό στυλ τσάντας.

1. Στρογγυλή ψάθινη τσάντα

Οι στρογγυλές ψάθινες τσάντες έχουν κάνει έντονη την παρουσία τους τα τελευταία χρόνια. Είναι βολικές, κομψές και ταιριάζουν με πολλά στυλ.Αποτελούν μια παιχνιδιάρικη και παράλληλα chic νότα που θα λατρέψεις. Για πρωινές εμφανίσεις, επίλεξε μια μεγάλη στρογγυλή τσάντα ενώ για τις απογευματινές ή βραδινές εξόδους προτίμησε μία μικρή. Εκτός από το μπεζ χρώμα, εξίσου βολικές είναι και οι μαύρες ή οι άσπρες.

 

2. Bucket bag

Το καλοκαίρι εμπνέει μια πιο παιχνιδιάρικη διάθεση, όπως ακριβώς και οι λεγόμενες bucket bags. Το ιδιαίτερο σχήμα τους, που θυμίζει κουβαδάκι, είναι ό,τι πρέπει, αν θέλεις να κάνεις μια ενδιαφέρουσα και ξεχωριστή εμφάνιση, που ξεφεύγει από τα συνηθισμένα .Συνδύασε το με ένα πιο basic outfit δίνοντας του έτσι μία fun νότα ή με ένα πιο εκκεντρικό κομμάτι ώστε να το απογειώσεις!

 

3. Μικρή τσάντα σε έντονο χρώμα

Το καλοκαίρι είναι η κατάλληλη περίοδος για να προσθέσεις χρώμα παντού και ιδιαιτέρα στα αξεσουάρ. Και επειδή το καλοκαίρι δεν χρειαζόμαστε πολλά, προτίμησε μια μικρή τσάντα με ένα έντονο χρώμα - είτε κάποιο έντονο πορτοκαλί-φούξια ή μια neon απόχρωση. Έτσι προσθέτεις χρώμα σε ένα ουδέτερο σύνολο ή αν είσαι τολμηρή μπορείς να πετύχεις ένα ξεχωριστό color blocking σύνολο.

 

4. Τσάντα με πέρλες

Οι τσάντες με πέρλες προσφέρουν πολυτέλεια και κομψότητα και είναι ιδανικές για ένα chic και fancy outfit. Έτσι κι αλλιώς, οι πέρλες είναι συνδεδεμένες με πιο επίσημες εμφανίσεις. Αν ψάχνεις, λοιπόν, μια τσάντα για να απογειώσεις μια κομψή σου εμφάνιση, τότε  βρήκες την κατάλληλη. Αν θες, όμως, κάτι πιο casual, προτίμησε τις τσάντες σε συνδυασμό υφάσματος και πέρλας.       

           

5. Τσάντα με ορθογώνιο σχήμα

Οι ορθογώνιες τσάντες αποτελούν μια πιο φρέσκια ιδέα για να δώσεις στυλ στην εμφάνιση σου. Το αυστηρό ορθογώνιο σχήμα τους είναι ιδανικό για να κάνεις mix&match σε μια  χαλαρή εμφάνιση. Σίγουρα, οι διαχρονικές δερμάτινες είναι κλασικές αλλά φρόντισε να δοκιμάσεις και τις ψάθινες, αφού είμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού. Φυσικά, μη φοβηθείς να παίξεις με τα χρώματα για ένα πιο φρέσκο και νεανικό αποτέλεσμα.