Το καλοκαίρι μας καλεί και εμείς το υποδεχόμαστε με τον καλύτερο τρόπο! Η νέα συλλογή του brand Havaianas είναι εδώ και σε περιμένει να την ανακαλύψεις.

 

Havaianas Logomania

Logos, logos και…λίγα ακόμη logos παρακαλώ!

Όλοι αγαπούν τα λογότυπα. Αλλά ένα λογότυπο δεν είναι απλά ένα γράμμα, μια λέξη ή ένα σύμβολο. Εμπεριέχει την πραγματική ουσία και τις αξίες ενός brand.

Έτσι και τo λογότυπο του brand Havaianas εκφράζει όλους όσους αγαπάνε τη διασκέδαση, την ελευθερία και την ευτυχία. Μεταφέρει τη χαρά του βραζιλιάνικου καλοκαιριού στα πόδια σας και ξυπνάει την καλοκαιρινή σας διάθεση όπου και αν βρισκόμαστε.

Η συλλογή Top Logomania δημιουργήθηκε για να σας υπενθυμίσει πόσο εκπληκτική είναι η αίσθηση του να περπατάτε με σαγιονάρες.

Από τη στιγμή που θα τις δοκιμάσετε και μπείτε στον τρόπο ζωής του brand Havaianas, δεν θα θέλετε να τις αποχωριστείτε για το υπόλοιπο καλοκαίρι.

 

Havaianas Slides

Μερικές φορές οι τάσεις της μόδας έρχονται και φεύγουν… αλλά τα slides ήρθαν για να μείνουν!

Το DNA του brand Havaianas εμπεριέχει ότι σχετίζεται με καλοκαίρι, μόδα, παραλία, χαρούμενη διάθεση, πισίνα, χαλάρωση και άνεση... και ακριβώς επειδή τα slides ταιρίαζουν απόλυτα με όλα αυτά, δεν θα μπορούσαν να λείπουν από την οικογένεια του brand.

Φέτος το καλοκαίρι, η Havaianas παρουσιάζει τη νέα συλλογή Slides, συνδυάζοντας μόδα και άνεση περισσότερο από ποτέ. Στα κλασικά χρώματα της συλλογής σε μπλε, μαύρο, πράσινο και συνδυασμό λευκού με μπλε, έρχονται να προστεθούν δυο νέες υπέροχες αποχρώσεις: το απαλό ροζ και ο συνδυασμός κίτρινου με λεβάντα.

Φορέστε το αγαπημένο σας ζευγάρι και απολαύστε μία χαλαρή βόλτα στην πόλη, στην παραλία, στην πισίνα ή ακόμη και μέσα στην άνεση του σπιτιού σας. Και αν προτιμάτε πιο τολμηρές εμφανίσεις, μπορείτε να τα συνδυάσετε ακόμη και με κάλτσες.

Επιλέξτε τον συνδυασμό που ταιριάζει καλύτερα στην προσωπικότητά και το στυλ σας και χαρείτε το καλοκαίρι!

 

Εξερευνήστε εδώ όλες τις νέες συλλογές:

https://www.havaianas-store.com/en/new-collection