Το στυλ μας λίγο ή πολύ συμφωνεί με τον τρόπο ζωής μας και την προσωπικότητα μας .Το ίδιο, λοιπόν, συμβαίνει και με το ζώδιο μας καθώς μας δείχνει πολλά στοιχεία του χαρακτήρα, της προσωπικότητας μέχρι και της στάσης της ζωής μας .Πώς, όμως, οι πλανήτες μπορούν να επηρεάσουν τις στυλιστικές μας αποφάσεις;

Ακολουθούν στυλιστικές συμβουλές ανάλογα με το ζώδιο σου για να τις λάβεις σοβαρά υπόψη σου!

 

Κριός

Είσαι συνεχώς απασχολημένη και σε εγρήγορση. Να γιατί και τα ρούχα σου πρέπει να είναι άνετα, με ευκολοφόρετα υφάσματα ώστε να μην σε εμποδίζουν να προσθέσεις κάτι ακόμα στο πρόγραμμα σου. Μην ξεχνάς ότι τα έντονα αξεσουάρ θα σου δώσουν αυτό το κάτι επιπλέον που ψάχνεις σε ένα άνετο και στυλάτο outfit.

 

Ταύρος

Συνδέεσαι άμεσα με τη φύση και τη γη. Σου αρέσουν τα πρακτικά και απαλά ρούχα. Προτιμάς τα απαλά υφάσματα που μπορούν να φορεθούν από τη βόλτα στο πάρκο μέχρι την επίσκεψη σε μια γκαλερί τέχνης. Αυτή είσαι!

 

Δίδυμος

Το μοντέρνο και νεανικό στυλ δε θα μπορούσε να μην είναι ένα χαρακτηριστικό σου .Ακολουθείς πιστά τη μόδα και η συνεχής ενημέρωση σχετικά με αυτή αποτελεί βασικό search στο κινητό σου.

 

Καρκίνος

Το κλασσικό και κομψό σου στυλ πηγάζει από αυτή τη νοσταλγία που σε ενώνει με το παρελθόν καθώς δείχνεις μια "παραπάνω" λατρεία για τα vintage κομμάτια .Τα γήινα χρώματα μαζί με αυτά του ουρανού είναι το σήμα κατατεθέν σας.

 

Λέων

Ξέρεις να τραβάς την προσοχή, γι’ αυτό τα έντονα χρώματα και τα μοτίβα δεν θα μπορούσαν να μην βρίσκονται στην ντουλάπα σου!Δημιουργείς ένα δικό σου στυλ και η αίσθηση της μόδας που εμπνέεις απογειώνουν το μοντέρνο σου στυλ.

 

Παρθένος

Προτιμάς τα απλά και κλασσικά ρούχα που ανταποκρίνονται στην ευελιξία και πρακτικότητα της καθημερινότητάς σου .Μέσα σε όλα αυτά, όμως, ας μην ξεχνάμε ότι είσαι ...της τάξης και η ντουλάπα σου δεν θα μπορούσε ποτέ να μην είναι τακτοποιημένη και τοποθετημένη μέχρι και χρωματικά.

Ζυγός

Η ευγένεια και η ισορροπία αποτελούν χαρακτηριστικά όχι μόνο της προσωπικότητάς σου αλλά και του στυλ σου. Προτιμάς ζεστά χρώματα και πρακτικά κομμάτια που προδίδουν κάτι για τον χαρακτήρα σου, χωρίς, όμως, να λες πολλά. Πρόσθεσε, επίσης, αξεσουάρ, όπως διακριτικά κοσμήματα που θα τονίσουν περισότερο την εμφάνιση σου.

 

Σκορπιός

Το πάθος, το μυστήριο και η κομψότητα είναι κάποια από τα χαρακτηριστικά σου. Το χρώμα που δηλώνει όλα τα παραπάνω δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από το μαύρο. Ακόμα κι ένα απλό μαύρο φόρεμα δεν θα μπορούσε ποτέ να είναι το ίδιο πάνω σου. Όλα τα "ήσυχα" αξεσουάρ σε ένα total black outfit μπορούν να απογειώσουν αυτή σου την ικανότητα!

 

Τοξότης

Αγαπάς τα ταξίδια, την περιπέτεια και σου είναι πολύ εύκολο να προσαρμοστείς σε όλες τις περιστάσεις. Στα ταξίδια σου, πρώτο σου μέλημα είναι να γίνεις ένα με τους ντόπιους και να υιοθετήσεις το στυλ του κάθε προορισμού .Όσο για την πολυάσχολη καθημερινότητά σου προτίμησε ευκολοφόρετα και ανάλαφρα υφάσματα που δεν προκαλούνπεριττό άγχος.

 

Αιγόκερως

Η επιτυχία και η φιλοδοξία είναι κάτι που όσο σε απασχολεί άλλο τόσο το εμπνέεις. Διάλεξε κομψά και αυστηρά κομμάτια που να ανταποκρίνονται στη φιγούρα σου, χωρίς, όμως, να καταναλώσεις μια ολόκληρη περιουσία.

 

Υδροχόος

Με το ελεύθερο και ανεξάρτητο πνεύμα σου, αρνείσαι τα καλούπια και δεν ακολουθείς τη μόδα. Κατά κύριο λόγο, είσαι από μόνος σου influencer καθώς πιστεύεις και πουλάς πολύ καλά το στυλ σου χωρίς όμως να θέλεις να το υιοθετήσεις και κάποιος άλλος παράλληλα!

 

Ιχθύς

Σε απασχολούν ανώτερα πράγματα, όπως η ψυχική σου υγεία παρά πρακτικά όπως το τι θα φορέσεις. Γι’ αυτό προτιμάς να βρεις μια χρωματική παλέτα ανάλογα με τη διάθεση σου και να εναλλάσσεις αποχρώσεις με διαφορετικά κομμάτια μέχρι την επόμενη αλλαγή της διάθεσης σου.