Ο Tommy Hilfiger παρουσιάζει το νέο ανδρικό άρωμα IMPACT Eau De Toilette. Πάνω από μια δεκαετία μετά το τελευταίο μεγάλο λανσάρισμα, το IMPACT σηματοδοτεί μια νέα εποχή για τα αρώματα Tommy Hilfiger.

Ένα μανιφέστο για τους πρωτοπόρους - για εκείνους που ονειρεύονται και εκείνους που τολμούν να κάνουν τα όνειρα τους πραγματικότητα. Διεγείροντας την επιθυμία του να είσαι ο πραγματικός σου εαυτός και να πραγματοποιήσεις τα δικά σου όνειρα, το IMPACT, αιχμαλωτίζει όλες τις επιθυμίες σου και σε παρακινεί να τις πραγματοποιήσεις. Το IMPACT είναι τολμηρό και αρρενωπό, συνδυάζοντας εντυπωσιακά εσπεριδοειδή, νότες καπνού και ένα blend από τρεις διαφορετικές νότες ξύλου, μεταξύ των οποίων βρίσκεται και το εκχύλισμα Akigalawood®, μια πικάντικη, ξυλώδης νότα που προέρχεται από το πατσουλί ενώ το μοναδικό έλαιο από το φυτό coca προσδίδει στο IMPACT τον δυναμικό του χαρακτήρα.

Το μπουκάλι του αρώματος διατηρεί τον χαρακτήρα του brand, το διάφανο καμπυλωτό γυαλί συμπληρώνεται από το καπάκι του σε σχήμα T με τα signature TOMMY HILFIGER χρώματα, κόκκινο, λευκό και μπλε. Ο ξεχωριστός του σχεδιασμός ξυπνά την πιθανότητα για κάτι παραπάνω – η συσκευασία των 100ml περιλαμβάνει στο καπάκι μία mini συσκευασία 4ml του αρώματος, ιδανική για όσους είναι πάντα σε κίνηση.

Μοναδικά προϊόντα περιποίησης πλαισιώνουν το λανσάρισμα του IMPACT, το IMPACT hair & body wash, το IMPACT face moisturizer και το IMPACT grooming oil συμπληρώνουν το άρωμα και σε προκαλούν να αφεθείς σε ένα καθημερινό ritual περιποίησης, κάθε ένα προϊόν είναι μια πρόσκληση σε έναν νέο αντισυμβατικό τρόπο σκέψης που θα σε προετοιμάσει να κατακτήσεις τον κόσμο.

Η παγκόσμια καμπάνια του αρώματος πλαισιώνεται από πρωτοποριακούς μουσικούς που δίνουν ζωή στο IMPACT. Το πρόσωπο της παγκόσμιας καμπάνιας έχει ξεπεράσει τα όρια των προσδοκιών του για να καθορίσει τη δική του πορεία και να κάνει πραγματικότητα τα δικά του όνειρα με τον δικό του τρόπο. Ο Βρετανός τραγουδιστής, στιχογράφος και κιθαρίστας, James Bay, πρόσωπο της παγκόσμιας καμπάνιας του IMPACT, ξεκίνησε την καριέρα του παίζοντας σε pubs και κατάφερε μέσα σε μερικά χρόνια να κάνει συναυλίες σε μερικά από τα μεγαλύτερα στάδια του κόσμου. Υποψήφιος για Grammy και με πολλά βραβεία στο βιογραφικό του, έχει κατοχυρώσει το status του rockstar με τον χαρακτηριστικό του ήχο μεταξύ soul και pop.

Η καμπάνια γυρίστηκε στο Λονδίνο και είναι μια γιορτή για την μουσική και την αποφασιστικότητα, μεταφέρει το κοινό σε ένα περιπετειώδες ταξίδι στην πόλη και σε μεγάλα μουσικά στάδια όπως το Wembley Arena.

“To impact σας περιορίζεται μόνο στο μέγεθος των ονείρων σας.” James Bay