Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε την Τρίτη 11/02/2020 το Yes I Do Catwalk by ghd, ένα bridal show που έγινε θεσμός! Αυτή τη φορά το show πραγματοποιήθηκε σε θέατρο και μας μετέφερε στην εποχή των 20s με ένα show που θα ζήλευε και ο μυθιστορηματικός Great Gatsby! Με ανεβασμένη χορευτική διάθεση, μουσική και πολλή λάμψη, 60 celebrities ντύθηκαν νύφες και γαμπροί με δημιουργίες 13 κορυφαίων σχεδιαστών και διεθνών οίκων και περπάτησαν στο #yesidocatwalkbyghd σε ένα σκηνικό που θύμιζε πάρτι με acts όπως aerial shows και θεατρικές χορογραφίες.

Τις εντυπώσεις έκλεψαν φυσικά οι celebrities, τα νυφικά αλλά και τα εντυπωσιακά hairstyles. Φέτος την επιμέλεια των hairstyles είχε η καλλιτεχνική ομάδα της Wella Hellas, με την υποστήριξη των συνεργατών Panourgias Coiffures και Mali Mali expressions, χρησιμοποιώντας εργαλεία styling ghd (aka good hair day) και προϊόντα System Professional. Τα χτενίσματα είχαν έναν ρετρό αέρα, όπως αναμενόταν, με κυρίαρχα χτενίσματα τη βαγκ, τα ανέμελα κύματα και εντυπωσιακούς vintage κότσους συνοδευόμενα συχνά από κάποιο λαμπερό headpiece. Η ‘έξυπνη’ πρέσα μαλλιών ghd platinum+ ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής του backstage, με την οποία οι κομμωτές δημιούργησαν υπέροχους κυματισμούς με ένα πέρασμα. Η platinum+ ισιώνει ή δημιουργεί κύματα με ένα πέρασμα, χαρίζει 70% πιο δυνατά μαλλιά, προσφέρει 20% περισσότερη λάμψη και 2x προστασία του χρώματος των βαμμένων μαλλιών. 

Για πρώτη φορά σε backstage είδαμε και 2 νέα εργαλεία styling, το ghd Oracle, ένα πολυχρηστικό εργαλείο που δημιουργεί οποιοδήποτε τύπο μπούκλας, και το σεσουάρ ghd Helios, διαθέσιμο σε 4 αποχρώσεις που λάτρεψαν οι celebrities, για απόλυτο έλεγχο στο styling και 30% περισσότερη λάμψη στα μαλλιά. Τα hair looks δε θα μπορούσαν να ολοκληρωθούν χωρίς τα προϊόντα styling System Professional, μια ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων που συνδυάζει styling και περιποίηση. Μεταξύ άλλων, χρησιμοποιήθηκαν το dry shampoo Instant Reset για την προετοιμασία των μαλλιών, το spray διαμόρφωσης 60’’ Chrono Control, το dry conditioner Instant Energy και το balm Perfect Ends για μεταξένια απαλότητα και λείανση στις άκρες των μαλλιών.

Το bridal look ολοκλήρωσε η OPI, το Νο 1 brand που επιλέγουν οι επαγγελματίες περιποίησης άκρων παγκοσμίως, σε συνεργασία με το nail bar Nailed It που επιμελήθηκε όλα τα νυφικά manicures και έδωσε τις απαραίτητες πινελιές χρώματος στις celebrities. Τα nail looks δημιουργήθηκαν με έμπνευση από την ξεχωριστή ταυτότητά κάθε σχεδιαστή! Φέτος, η OPI σε συνεργασία με το Make a Wish για κάθε Instagram story ή post που δημοσιεύτηκε την ημέρα του Yes I Do Catwalk by ghd και πρόβαλε μανικιούρ OPI, θα διαθέσει ως υποστήριξη του σκοπού 10€.

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με άφθονη σαμπάνια, μουσική και πολύ θετική διάθεση με τους καλεσμένους, τις celebrities και τους συντελεστές του show να γίνονται μια παρέα θυμίζοντας πάρτι βγαλμένο από ταινία.

 

ghd

Website: https://www.ghdhair.com/gr