Ξεκινήσαμε το ταξίδι μας το 2018 με μία αποστολή: να δημιουργήσουμε κάτι μεγαλύτερο από ένα brand. Κάτι όμορφο και ασυμβίβαστο. Κάτι που δεσμεύεται να φέρει θετικό αντίκτυπο στον κόσμο.

Οι σκέψεις μας στράφηκαν αμέσως στον γορίλα. Αυτό το συναρπαστικό, τρυφερό και ήσυχο χαρισματικό πλάσμα αντιπροσωπεύει τις τρεις κατευθυντήριες αξίες σε όλα όσα κάνουμε: δύναμη, αγάπη και πίστη.

Το That Gorilla Brand αγκαλιάζει αυτές τις αρχές σε μια μοναδική συλλογή ειδών ένδυσης που πάντα εκτιμά την ποιότητα και το σχέδιο πάνω από το κέρδος και δεν ξεχνά ποτέ τη σημασία της προσφοράς.

Δύναμη: Θα χρησιμοποιήσουμε την πλατφόρμα μας για να υποστηρίξουμε τη δημιουργικότητα και να ανυψώσουμε τις φωνές της κοινότητάς μας με τα ισχυρά σχέδια μας.

Αγάπη: Είμαστε κατευθυνόμενοι από την αγάπη και αγαπάμε αυτό που κάνουμε. Το That Gorilla Brand είναι αποκλειστικό: Για οποιονδήποτε, για τον καθένα, παντού, πάντα.

Αφοσίωση: Η αφοσίωση βρίσκεται στο επίκεντρο όλων όσων κάνουμε. Όχι μόνο παραμένουμε πιστοί στους πελάτες μας, βάζοντας πάντοτε την ποιότητα πάνω από το κέρδος, δείχνοντας την αφοσίωση μας στον  γορίλλα, την έμπνευση μας.

Το That Gorilla Brand είναι υπερήφανο που τιμά το ζώο που μας εμπνέει υποστηρίζοντας το The Gorilla Organisation, μια φιλανθρωπική οργάνωση που εργάζεται ακούραστα για να προστατεύσει αυτό το υπέροχο ζώο και το βιότοπό του. Ενώ δίνουμε πάντα € 2 από κάθε είδος που πωλούμε, κάθε σεζόν θα ορίσουμε επίσης ένα αποκλειστικό κομμάτι από τις συλλογές γυναικών, ανδρών και παιδιών και θα δώσουμε το 100% των κερδών από αυτά τα κομμάτια απευθείας σε αυτή την εκπληκτικό σκοπό.