Η Champion® καλωσορίζει τη σεζόν Fall/Winter 2019-2020 με την ανατρεπτική Rochester Collection, μέσα από την οποία αποτυπώνει πλήρως το street style και τον δυναμισμό της Νέας Υόρκης. Με βασική έμπνευση τον κόσμο των sports, ο οποίος αποτελεί πάντα σημείο αναφοράς για το εμβληματικό brand, η πρωτοποριακή συλλογή Rochester κάνει τη διαφορά στο κλασικό αθλητικό στιλ και προτείνει τα πιο cool & δυναμικά φθινοπωρινά looks.

ROCHESTER Fall/Winter ‘19-20

Η πόλη όπου «γεννήθηκε» η Champion®, πριν 100 ακριβώς χρόνια. Το Rochester της Νέας Υόρκης αποτελεί την έμπνευση για την ομώνυμη συλλογή της σεζόν Fall/Winter 2019-20, η οποία παρουσιάζει με φρέσκο και διαφορετικό τρόπο το athletic style, ανατρέποντας τα δεδομένα στο streetwear. Με έντονες street fashion επιρροές, η Rochester συστήνει το αθλητικό ντύσιμο στην πιο μοντέρνα εκδοχή του, τόσο στη γυναικεία όσο και στην αντρική σειρά.

Η γυναικεία συλλογή περιλαμβάνει όλα τα key-items για τη φθινοπωρινή γκαρνταρόμπα των δραστήριων κοριτσιών που μαγνητίζουν τα βλέμματα με τον έντονο χαρακτήρα τους και το δυναμικό στιλ τους. Το βελούδο συστήνεται με νέα sportif διάθεση και το συναντάμε σε αθλητικά σύνολα και midi skirts, για εμφανίσεις που συνδυάζουν το θηλυκό στοιχείο με το streetwear και μπορούν να φορεθούν ακόμη και το πρωί με sneakers. Οι αθλητικές φόρμες στολίζονται με playful ροζ αποχρώσεις και δημιουργούν το πιο αναπάντεχο κοντράστ με το μαύρο χρώμα ενώ τα εντυπωσιακά bomber jackets διεκδικούν τη δική τους θέση ως τα απόλυτο outerwear της σεζόν. Ιconic κομμάτια της Champion® όπως τα φούτερ, οι φόρμες και τα αθλητικά κολάν συμπληρώνουν μοναδικά το καθημερινό στιλιστικό παζλ.

Η νέα, πρωτοποριακή Rochester συλλογή συμπίπτει φέτος με ένα σημείο-ορόσημο για την ιστορία της Champion®, η οποία γιορτάζει τη συμπλήρωση 100 χρόνων ομαδικής επιτυχίας μέσα από τη limited edition συλλογή Champion 100 και την καμπάνια “100 years for the Team”. Λαμπερός πρωταγωνιστής της, ο θρύλος των sports, Magic Johnson, ο οποίος γνωρίζει από πρώτο χέρι τη δύναμη της «ομάδας», έχοντας υπάρξει μέλος τηςDream Team του αμερικανικού μπάσκετ.

FOOTWEAR Fall/Winter ‘19-20

Η τάση του athleisure, του μεγαλύτερου style trend των τελευταίων σεζόν το οποίο έφερε ξανά στο προσκήνιο το streetwear, βρίσκει εφαρμογή στην καθημερινότητά μας μέσα από μία ευρεία γκάμα σχεδίων και στιλ σε sneakers. Από το κλασικό λευκό της γυναικείας συλλογής μέχρι τα σχέδια με περισσότερα χρώματα και ενισχυμένες σόλες για τους άντρες, τα αθλητικά παπούτσια γίνονται οι πρωταγωνιστές της σεζόν και μας χαρίζουν τα πιο άνετα βήματα ενώ λειτουργούν και ως πασπαρτού κομμάτι των εμφανίσεών μας αλλάζοντας ύφος ανάλογα με τι θα συνδυαστούν.

Η νέα συλλογή Champion Rochester είναι διαθέσιμη στο exclusive Champion Rochester store (Τσιμισκή 109, Θεσσαλονίκη) καθώς και σε επιλεγμένα συνεργαζόμενα καταστήματα.

Για περισσότερα νέα, μείνετε συντονισμένοι στο @championgreece στο Instagram #ChampionRochester