Αντισυμβατικά και πάντα ένα βήμα μπροστά, τα Carrera LENS3S είναι τα νέα γυαλιά ηλίου που προστίθενται στην σειρά CARRERA FLAG LAB.

Δυναμικά και τολμηρά: αυτή η υπερμεγέθης μάσκα εκφράζει ιδανικά το αδιαμφισβήτητο ύφος της CARRERA. Μοναδικός μεταλλικός σκελετός, κατασκευασμένος με 3 φακούς στο μπροστινό του μέρος, πλευρικό μεταλλικό προστατευτικό και βραχίονες που φέρουν το χαρακτηριστικό σύμβολο Flag.

Φωτοχρωμικοί φακοί για πάντα

Φορέστε αυτά τα γυαλιά ηλίου από το ξημέρωμα ως το ηλιοβασίλεμα, χάρη στους νέους πρωτοποριακούς φακούς Photo-C σε επιλεγμένους χρωματικούς συνδυασμούς. Οι φωτοχρωμικοί φακοί σκουραίνουν όταν εκτεθούν σε υπεριώδες φως, ενώ η απουσία φωτός τους επαναφέρει στην διάφανη κατάσταση τους. Εκτός από την προστασία που προσφέρουν στα μάτια σας, σε όλη τη διάρκεια της ημέρας, αυτά τα γυαλιά ηλίου θα σας κάνουν επίσης να ξεχωρίζετε από το πλήθος, καθώς θα απολαμβάνετε το ηλιοβασίλεμα.

Απόλαυσε το χρώμα

Τα γυαλιά ηλίου CARRERA L3NSES διατίθενται σε χρυσό με κίτρινους-χρυσούς φακούς, ροζ χρυσό με ροζ φωτοχρωμικούς φακούς, μαυρισμένο ασημί με γαλάζιους φωτοχρωμικούς φακούς, σκούρο μαυρισμένο ασημί με γκρι φακούς και χάλκινο χρυσό με γκρι/μπρονζέ φακούς.

Tα γυαλιά Carrera παράγονται και διανέμονται από το Safilo GroupΘα τα βρείτε σε επιλεγμένα οπτικά καταστήματα.

Φωτογραφίες