Ο Tommy και η Dee Hilfiger παραβρέθηκαν στο Metropolitan Museum of Art’s Costume Institute Benefit στις 6 Μαΐου 2019, στη Νέα Υόρκη, για να γιορτάσουν την έκθεση ‘Camp: Notes on Fashion’. Βασισμένη στο δοκίμιο “Notes on ‘Camp’” του 1964 της συγγραφέως Susan Sontag, η έκθεση απεικονίζει πώς η μόδα και η τέχνη έχουν επηρεαστεί από θέματα όπως τα τεχνάσματα, η υπερβολή και η ειρωνεία. Την προεδρία της έκθεσης είχαν από κοινού οι Lady Gaga, Alessandro Michele, Harry Styles, Serena Williams και Anna Wintour.

Οι καλεσμένοι του Tommy Hilfiger ήταν οι: Dee Hilfiger, οι παγκόσμιοι brand ambassador Zendaya και Lewis Hamilton, το supermodel Winnie Harlow , η τηλεπερσόνα και επιχειρηματίας Kris Jenner, η προσωπικότητα της τηλεόρασης Corey Gamble, ο image architect Law Roach, η τραγουδίστρια – τραγουδοποιός Thalia και ο μουσικός διευθυντής Tommy Mottola.

«Είναι πάντα μία συναρπαστική διαδικασία να δημιουργώ σχέδια εμπνευσμένα από μερικές από τις πιο καθοριστικές στιγμές στο χώρο της μόδας», είπε ο Tommy Hilfiger. «Δεν υπάρχει πιο σημαντική βραδιά από το Met Gala για να δεις αυτά τα σχέδιά σου να αποκτούν ζωή».

Οι φίλοι και οι οπαδοί του brand καλούνται να συμμετάσχουν στη συζήτηση με τη χρήση του #TommyHilfiger στο Twitter και το Instagram.