Σίγουρα έχεις και εσύ στην ντουλάπα σου κάποια ρούχα που δεν φοράς ποτέ, αλλά και δεν σκοπεύεις να ξεφορτωθείς-χαρίσεις κάπου αλλού. Ένα φουστάνι που σου έκανε δώρο η θεία σου τα Χριστούγεννα και λατρεύεις το χρώμα του, αλλά σε κάνει να μοιάζεις με δεκάχρονο προσκοπάκι, ή ίσως κάποιο παλιό σακάκι της γιαγιάς σου που σου πάει τρελά, αλλά θα φορούσες μόνο αν  μια χρονομηχανή σ'έστελνε πίσω στα ένδοξα 60s! 

Με το σκεπτικό λοιπόν ότι πολλά ρούχα έχουν δυνατότητες, αλλά θέλουν ένα μικρό "σπρωξιματάκι" για να γίνουν φορέσιμα, η ταλαντούχα blogger Jillian Owens(ή αλλιώς ReFashionista), παίρνει σβάρνα τα thrift shops, ξεθάβει ο,τι πιο μπανάλ διαθέτουν, βγάζει το σετ ραπτικής της και...κάνει τα μαγικά της. Το αποτέλεσμα είναι πάντα εκπληκτικό-ρίξε μια ματιά στην Gallery από κάτω και θα καταλάβεις τι εννοoύμε.

Aν μάλιστα εμπνευστείς και θελήσεις να κάνεις ένα λίφτινγκ και στα δικά σου κουρελάκια, δεν έχεις παρά να τσεκάρεις το ίδιο το blog (http://refashionista.net/) όπου η Jillian εξηγεί βήμα-βήμα με φωτογραφίες το πώς μεταμορφώνει κάθε κομμάτι. 

Φωτογραφίες