Είσαι το κορίτσι που του αρέσει η λάμψη. Αυτή η διακριτική πολυτέλεια που θυμίζει πάντα ότι "τα διαμάντια είναι ο καλύτερος φίλος μιας γυναίκας".  Και μπορεί σήμερα ένα κορίτσι να μην χρειάζεται τα διαμάντια της Μέριλιν Μονρόε αλλά δεν θα πει όχι στην λάμψη των κρυστάλλων και στη σαγήνη ενός μοναδικού οχήματος που θα επιταχύνει τη γοητεία της. Αυτός ήταν και ο λόγος που η αυτοκινητοβιομηχανία Mercedes-Benz ένωσε τις δυνάμεις της με την αυστριακή εταιρεία κατασκευής κρυστάλλινων κοσμημάτων και αξεσουάρ Swarovski για να δημιουργήσει μια συλλογή από κοσμήματα, ρολόγια και αξεσουάρ που συνδυάζουν ποιότητα με σοφιστικέ σχεδιασμό κατάλληλα για ένα μοντέρνο κορίτσι της πόλης που δεν διστάζει να φωτίσει τα μονοπάτια του προσωπικού της στυλ.

Τι κοινό, όμως έχει η Mercedes-Benz και η Swarovski; Όσο κι αν φαίνονται διαφορετικές, μοιράζονται τις ίδιες αξίες: προσοχή στη λεπτομέρεια, πρωτοποριακό ντιζάιν και χρήση μόνο των πιο υψηλών ποιοτικά υλικών. Αυτά είναι και τα χαρακτηριστικά με τα οποία "προίκισαν" την κοινή συλλογή τους.

Αναζήτησε την εμβληματική σειρά κοσμημάτων Crystal που συνδυάζει τη δυναμική ενός μετάλλου στο χρώμα του ροζ χρυσού με μαύρα κρύσταλα Swarovski. Το κολιέ με το παντατίφ σε σχήμα ημισελήνου έχει στην καρδιά του το ορθογώνιο κρύσταλλο και συνδυάζεται με το βραχιόλι-βέργα σε δύο μεγέθη και ένα δακτυλίδι που συμπληρώνει το τρίπτυχο. Στο εσωτερικό τους θα εντοπίσεις την υπογραφή Mercedes-Benz αλλά και το αστέρι της αυτοκινητοβιομηχανίας να κοσμεί το κούμπωμα του κολιέ. Μην ξεχάσεις να πάρεις μαζί σου την κομψή κλειδοθήκη σε ροζ χρυσό που διακοσμούν τα λαμπερά Swarovski Crystal Fine Rocks για να ολοκληρώσεις το look. Για τις λάτρεις των δύο brands ένα μαύρο δερμάτινο notebook με οβάλ μεταλλικό κούμπωμα στην ίδια απόχρωση του ροζ χρυσού και μαύρα κρύσταλλα Swarovski Crystal Fine Rocks με το ασορτί ballpoint pen δίνουν στα πρώτα επαγγελματικά βήματα τη λάμψη που είναι απαραίτητη για να ξεχωρίσεις ενώ οι φανατικές ζωόφιλες έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν το κολάρο σκύλου Crystal με τα ίδια χαρακτηριστικά σε προσαρμόσιμο μέγεθος. 

Στις κορυφαίες επιλογές της ξεχωριστής αυτής συλλογής συμπεριλαμβάνονται το κόκκινο δερμάτινο μπρασελέ από τη σειρά Milano που δένει στον καρπό αλλά και οι κλειδοθήκες από την ίδια σειρά σε μαύρο και κόκκινο δέρμα Alcantara®, που φέρει και το ασημένιο αστέρι της Mercedes και φυσικά μικρά κρύσταλλα Swarovski Fine Crystal Rocks. Μαζί με την κλειδοθήκη σε στρογγυλό σχήμα από την σειρά St. Tropez δυσκολεύουν την τελική επιλογή αφού η τελευταία έχει μαύρα, μπλε, λευκά ή κόκκινα κρύσταλλα που αγκαλιάζουν το χαρακτηριστικό αστέρι. 

Οι δύο εταιρείες συμπληρώνουν την συλλογή τους με μια σειρά από ρολόγια που φοριούνται σε ένα συνδυασμό κλασσικού και σπορ ύφους. Το μοντέλο Classic Glamour είναι το αγαπημένο μας γιατί συνδυάζει την ατσάλινη κάσα και το δερμάτινο λουράκι με 8 λευκά κρύσταλλα στο καντράν που δείχνουν τις ώρες και ένα λαμπερό κύκλο από μαύρα κρύσταλλα Swarovski Crystal Fine Rocks στην καρδιά του.