Ο τρόπος που συμπεριφέρεστε εσείς τα κορίτσια απέναντι στους πρώην σας τις περισσότερες φορές είναι το άκρον άωτον από αυτό που λέμε "Σουηδία γίναμε". Του ρίχνετε το ποτήρι με το νερό στα μούτρα, βγάζετε τα νύχια σαν σωστές λέαινες, γενικά είστε αρκετά επιθετικές. Γιατί όμως να σκάτε που είναι με κάποια άλλη όταν η σχέση σας έχει τελειώσει καιρό. Πάρτε παράδειγμα από τη Νάντια Μπουλέ, αυτό το yologirl που έχει δοκιμάσει τα πάντα επαγγελματικά.

Η Νάντια στο ξεκίνημα της στο MAD ήταν ζευγάρι με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο. Από τότε που χώρισαν απέφευγαν τις πολλές συναντήσεις. Πέρσι και φέτος είχε βρεθεί στο πρωινό του MEGA για να δώσει συνέντευξη στον Κωστόπουλο και τον Σεφερλή. Ο Ουγγαρέζος ήταν πάντα εκτός συνέντευξης και μακριά. Σήμερα, βρέθηκαν ενώπιος ενωπίω και οι ερωτήσεις θέτονταν από εκείνον. Στη χιουμοριστική του στήλη Ougachallenge της έκανε ερωτήσεις του τύπου "Είμαι ο καλύτερος που είχες;", "Ρωτάνε οι γονείς σου για μένα" και "Σου λείπω;". 

Το κορίτσι μας όμως δεν μάσησε. Έπαιξε το παιχνίδι του. Ακόμα κι όταν τη ρώτησε γιατί χώρισαν, η απάντηση ήρθε πληρωμένη: "Γιατί με κεράτωνες" του είπε με αρκετή δόση χιούμορ και συνέχισε να πίνει τον καφέ της γελώντας. Τι μπορείς να μάθεις από την κίνηση της Νάντιας;

1.Η ανωτερότητα είναι ένδειξη δύναμης και αυτοελέγχου. Αν είσαι άνετη απέναντι του τότε θα τον κάνεις να αισθανθεί μικρός που σε άφησε. Αυτό όμως πρέπει και να το νιώθεις. Μην είσαι μέσα σου θηρίο ανήμερο που ετοιμάζεται να χιμήξει.

2.Ανωτερότητα δεν σημαίνει να μην απαντάς στην πρόκληση. Αν σου δώσει την ευκαιρία του ρίχνεις τη μπηχτή μεταξύ σοβαρού και αστείου και τον τελειώνεις. 

3. Κάτι που έχει τελειώσει καλό είναι να παραμένει κλειστό και να μην ανοίγει ξανά. Ήμασταν μαζί, χωρίσαμε, όβερ. Αν ανοίξεις τα μάτια σου θα δεις ότι υπάρχει ένας τύπος που λιώνει για σένα και νιώθει ότι ήρθε η ευκαιρία του.

4.Όσο κι αν δεν σε αφορά όταν πρόκειται να συναντήσεις έναν πρώην φροντίζεις να είσαι στην καλύτερη κατάσταση. Και πολύ πολύ σέξι.