Eνας νεαρός από την Κίνα ήθελε η πρόταση γάμου που σκόπευε να κάνει στην κοπέλα του να είναι πραγματικά ξεχωριστή. Και τα κατάφερε! Βέβαια, του στοίχισε κάτι παραπάνω, αλλά τι αξία έχουν τα χρήματα μπροστά στα αισθήματα, σωστά;

Αγόρασε λοιπόν 99 συσκευές iPhone 6 και τις τοποθέτησε τη μία δίπλα στην άλλη σε ένα πάρκινγκ (εντάξει, σ’ αυτό το σημείο θα μπορούσε, εδώ που τα λέμε, να το κάνει καλύτερα… Μα, σε πάρκινγκ!!!!), έτσι ώστε να σχηματίζουν μια καρδιά.

Στο κέντρο της καρδιάς στάθηκε ο ίδιος κρατώντας ένα μπουκέτο λουλούδια και υπό το βλέμμα των φίλων του ζευγαριού (που προφανώς περίμεναν μήπως η κοπέλα πει «όχι», οπότε στην αναμπουμπούλα θα προλάβαιναν να πάρουν κανά δυο iPhone και να φύγουν), ζήτησε από το κορίτσι του να παντρευτούν.

Η υλοποίηση της ιδέας του στοίχισε 82.000 δολάρια, δηλαδή κάτι παραπάνω από 66.000 ευρώ, που αντιστοιχούν στη χώρα του σε μισθούς δύο ετών (για τη δική μας χώρα, ας μην το συζητήσουμε).

Κάποιος να τον ενημερώσει ότι στην Ελλάδα υπάρχει μεγάλη ζήτηση για iPhone 6, οπότε εάν θέλει να πουλήσει κάπου τις συσκευές τώρα που δεν τις χρειάζεται πια, ας έρθει μια βόλτα…