Είναι το απόλυτο event που ενώνει τη μουσική και τη μόδα, θα πραγματοποιηθεί για 9η συνεχόμενη χρονιά στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας, τη Δευτέρα 1η Απριλίου, και η Parabita θα είναι, φυσικά, εκεί.

Με το δικό της catwalk η Parabita θα συμμετέχει στο MadWalk 2019 By Serkova Crystal Pure και είναι η πρώτη φορά, στα 9 χρόνια του fashion-μουσικού θεσμού, που ένα Plus Size Fashion Brand συμμετέχει στη διοργάνωση.

Θέλοντας να δώσει το δικό της στίγμα, η Parabita μέσω της νέας της καμπάνιας «Believe in your Beauty» και την παρουσία της στο MadWalk 2019 by Serkova Crystal Pure, δημιουργεί μια νέα σελίδα στη «μόδα που δε βάζει όρια στο πού μπορούμε να φτάσουμε».

Δίπλα και ισότιμα με αναγνωρισμένους fashion designers και brands, η Parabita αποδεικνύει ότι οι γυναίκες με καμπύλες έχουν το δικό τους μερίδιο στον τομέα της μόδας, της μουσικής και του lifestyle. Το catwalk θα περιλαμβάνει 10 total looks σχεδιασμένα ειδικά για την βραδιά του MadWalk 2019 by Serkova Crystal Pure, από τις συλλογές Spring/Summer 19.

Την πασαρέλα της Parabita θα ντύσει με την υπέροχη φωνή της η γνωστή ηθοποιός και τραγουδίστρια Μαριέλλα Σαββίδου και αυτή με total look Parabita.

Είναι καλό να γνωρίζεις

H φιλοσοφία του “Believe in your beauty”, αποτυπώνει τη μοναδικότητα κάθε γυναίκας. Απευθύνεται στη σύγχρονη, μοντέρνα γυναίκα με καμπύλες που αναζητά κορυφαία ποιότητα, τέλεια εφαρμογή και σχέδια που αναδεικνύουν τη θηλυκότητα της από το πρωί έως το βράδυ. Κάθε συλλογή της Parabita, σχεδιάζεται με βάση τις σύγχρονες τάσεις της μόδας, προσφέροντας ευρεία γκάμα επιλογών σε προσιτές τιμές, για όλες τις ώρες της ημέρας. Ξεχωρίζει για την άψογη ποιότητα ραφής και υφασμάτων καθώς και την εξαιρετική εφαρμογή στο γυναικείο σώμα.