Η συλλογή γυαλιών Max Mara για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2019 παρουσιάζει νέα γυαλιά ηλίου και οράσεως, αποτίοντας φόρο τιμής στα χαρακτηριστικά μοντέλα του Οίκου, με όχημα την διακριτική και σύγχρονη αισθητική. 

Ισορροπώντας ιδανικά μεταξύ της ρετρό έμπνευσης και των σύγχρονων τάσεων, τα καινούργια γυαλιά ηλίου και οράσεως χαρακτηρίζονται από νέες, εκλεπτυσμένες εκδοχές της βελόνας που χρησιμοποιείται για τη δημιουργία του εμβληματικού παλτό Max Mara. Η εμβληματική βελόνα αποδίδεται ως μινιμαλιστική, γραφιστική διπλή γραμμή στους βραχίονες και συνοδεύεται από το λογότυπο #maxmaragram, που αποτέλεσε την έμπνευση για τον γραφιστικό σχεδιασμό της γέφυρας.

Η χρωματική παλέτα περιλαμβάνει διακριτικές και κομψές αποχρώσεις, όπως το iconic καμηλό της Max Mara, καθώς και το κλασσικό μαύρο, η ταρταρούγα και το γκρι για τα γυαλιά από ασετάτ, και το χρυσό και ασημί για τα μεταλλικά μοντέλα, που συνδυάζονται από κλασσικούς τόνους στους φακούς - γκρι, καφέ και μπλε. 

Τα υπέροχα MM BRIDGE 

Με πρώτη εμφάνιση στην συλλογή Pre-Fall της Max Mara, αυτά τα γυαλιά ηλίου διαθέτουν λεπτό και ελαφρύ σχεδιασμό σε μέταλλο και διαφορετικές φόρμες. Η εμπνευσμένη από την δεκαετία του 70, υπερμεγέθης φόρμα (μοντέλο MM BRIDGE I) διαθέτει εκλεπτυσμένο σχεδιασμό σε μέταλλο ανοικτού χρυσού με λεπτά ακροβραχιόνια από ασετάτ, σε συνδυασμό διαφανών αποχρώσεων και τόνων ταρταρούγας. 

Τα λεπτά γυαλιά ηλίου σε οβάλ φόρμα (μοντέλο MM BRIDGE II), έχουν επιρροές από τη δεκαετία του 1990 χωρίς να στερούνται σύγχρονων χαρακτηριστικών, όπως η ουσιαστικά άνευ πλαισίου μεταλλική κατασκευή. Είναι διαθέσιμα σε: χάλκινο χρυσό με καμηλό ακροβραχιόνια και καφέ φακούς, κίτρινο χρυσό με ακροβραχιόνια σε διάστικτο μαύρο και γκρι φακούς, ροζ χρυσό με ακροβραχιόνια σε ταρταρούγα και μπλε φακούς.

       
   
 
     

 

 

Τα μυστηριώδη MM SLIM I

Αυτή η λεπτή φόρμα «μάτι της γάτας» σε ασετάτ, αποτελεί μια σύγχρονη εκδοχή ενός σχεδίου εμπνευσμένου από τη δεκαετία του 1990, που αποδίδεται με μια σημερινή ματιά, με pio λεπτούς όγκους και νέες αναλογίες.

Η χρωματική παλέτα περιλαμβάνει κλασσικές αποχρώσεις που φωτίζονται από τους «φρέσκους» τόνους των φακών: σκούρα ταρταρούγα με μπλε φακούς και μαύρο με μπορντό φακούς.   

 
   

 

Η συλλογή Γυαλιών ηλίου και οράσεως Μax Mara, παράγεται και διανέμεται από το Safilo Group, την ιταλική κατασκευαστική εταιρεία και παγκόσμιο ηγέτη με ποιότητα και εμπιστοσύνη στον τομέα των πολυτελών γυαλιών ηλίου, γυαλιών οράσεως και αθλητικών γυαλιών. Με εμπνευσμένο σχεδιασμό και την καθοδήγηση των μαρκών, η Safilo μεταφράζει τον εξαιρετικό σχεδιασμό σε εξαιρετικά προϊόντα χάρη σε μία ανώτερη δεξιοτεχνική εμπειρία που χρονολογείται από το 1878. Με διεθνή παρουσία μέσω θυγατρικών σε 40 χώρες -σε Βόρεια και Λατινική Αμερική, Ευρώπη, Μέση Ανατολή, Αφρική και Ασία, Ειρηνικό και Κίνα- και περισσότερους από 50 συνεργάτες αντιπροσώπους σε key markets, η  Safilo έχει δεσμευτεί για την ποιοτική διανομή των προϊόντων της σε περίπου 100.000  επιλεγμένα σημεία πώλησης, παγκοσμίως. 

Το χαρτοφυλάκιο Safilo περιλαμβάνει τις ιδιόκτητες μάρκες - Carrera, Polaroid, Smith, Safilo,  Oxydo, και τις αδειοδοτούμενες μάρκες: Dior, Dior Homme, Fendi, Banana Republic,  BOSS, Εlie Saab, Fossil, Givenchy, havaianas, Ηugo, Jimmy Choo, Juicy Couture, kate spade new york, Liz Claiborne, Love Moschino, Marc Jacobs, Max Mara, Max & Co., Moschino, Pierre Cardin, rag&bone, Rebecca Minkoff, Saks Fifth Avenue, Swatch και Tommy Hilfiger.