Η συλλογή γυαλιών MARC JACOBS για την άνοιξη/καλοκαίρι 2019 εκφράζει έντονα την δημιουργικότητα του οίκου μόδας. Tρεις κατηγορίες μοντέλων ξεχωρίζουν στην καινούργια συλλογή της σεζόν: sporty, metal 2.0. και glossy, ενώ ιδιαίτερο βάρος δίνεται και στο κομμάτι των ανδρικών γυαλιών.

The Sporty edition

Μια φρέσκια αθλητική διάθεση χαρακτηρίζει αυτά τα καινούργια μοντέλα. Το λογότυπο, σε ανάγλυφο καουτσούκ, προσφέρει στη συλλογή ανανεωμένη εμφάνιση αλλά ταυτόχρονα και την ρετρό αίσθηση της δεκαετίας του ‘90.

Διαθέσιμα σε δύο εκδοχές, μία unisex/ ανδρική επίπεδη μάσκα και μία γυναικεία/ «μάτι της γάτας», τα γυαλιά αυτά ξεχωρίζουν για τους βραχίονες από καουτσούκ, που δημιουργούν την αντίθεση δύο χρωμάτων, ως αποτέλεσμα της μεθόδου διπλής έγχυσης. Κάθε μοντέλο διαθέτει έντονα χρώματα, γραμμές αθλητικού ύφους και το νέο λογότυπο Marc Jacobs. 

 

Γυαλιά ηλίου Marc Jacobs 355/s - μάσκα με κίτρινους και μαύρους βραχίονες 

Γυναικεία μοντέλα Marc Jacobs 356/s με φούξια, κίτρινους και μαύρους βραχίονες

 

The Metal 2.0 edition

Η επεξεργασία των χρωματιστών φακών, σε πλούσια παλέτα, συνδυασμένη με απόλυτα σύγχρονες μεταλλικές φόρμες, κάνει αυτά τα γυαλιά να ξεχωρίζουν.

Σε γοητευτικό σχήμα «μάτι της γάτας» είναι εμπνευσμένα από τη δεκαετία του ‘90, διαθέτουν κοσμητικούς φακούς σε ζωηρά χρώματα, τα οποία συνδυάζονται με τα ακροβραχιόνια από ασετάτ και το εμβληματικό λογότυπο Double J, σε χρυσό ή ασημί μέταλλο.

 

 

Γυαλιά ηλίου Marc Jacobs 369/s σε ροζ, κίτρινο, γαλάζιο, μοβ και μαύρο 

Γυαλιά οράσεως Marc Jacobs 371 σε παλλάδιο, χαλκό, απαλό χρυσό και ρουτένιουμ 

 

Η συλλογή γυαλιών Marc Jacobs παράγεται και διανέμεται από τo Safilo Group.

Θα τα βρείτε σε επιλεγμένα high-end οπτικά καταστήματα