Πάντα υπήρχαν κανόνες στην μόδα, τι «επιτρέπεται» να φοράμε και τι δεν «πρέπει» να συνδυάζουμε ποτέ μεταξύ τους. Ήρθε όμως ο καιρός που μερικοί άρρητοι κανόνες έσπασαν και πλέον όλα αυτά που κάποτε «απαγορεύονταν» όχι μόνο «επιτρέπονται» αλλά είναι και της μόδας!

Νέος κανόνας Νο1: Άλλο η τσάντα και άλλο τα παπούτσια!

Παλιότερα όλες οι γυναίκες συνήθιζαν να συνδυάζουν την τσάντα με τα παπούτσια και να ντύνονται ασορτί από πάνω μέχρι κάτω! Πλέον η μόδα έχει αλλάξει, οπότε φόρεσε άφοβα τα αθλητικά σου παπούτσια και κράτησε το γυναικείο και φινετσάτο μικρό σου clutch!

Νέος κανόνας Νο2: Χρυσό και ασημί μαζί!

Είσαι έτοιμη για μια βραδινή έξοδο και δεν μπορείς να αποφασίσεις ποια κοσμήματα πηγαίνουν καλύτερα με τα ρούχα σου; Είσαι μεταξύ ασημί και χρυσού; Βάλε και από τα δύο! Ναι, πλέον είναι στην μόδα τα διαφορετικά layers και mix & match, οπότε συνδύασε τα χρυσά με τα ασημί σου κοσμήματα ελεύθερα!

Νέος κανόνας Νο3: Μπλε με μαύρο!

Σίγουρα έχεις ακούσει πάρα πολλές φορές να λένε ότι το μπλε με το μαύρο δεν συνδυάζεται! Και όμως εμείς θα σου πούμε ότι πλέον όχι μόνο συνδυάζεται αλλά δημιουργεί έναν πολύ elegant συνδυασμό αφού και τα δύο χρώματα είναι άκρως κομψά!

Νέος κανόνας Νο4: Φλατ και το βράδυ!

Ίσως αυτός ο κανόνας να είναι και ο αγαπημένος μας! Ο κανόνας που έλεγε ότι σε κάθε επίσημο event η γυναίκα πρέπει να βασανίζεται φορώντας τακούνια, έσπασε! Δεν χρειάζεται να φορέσεις τακούνια για κάνεις ένα ντύσιμο επίσημο. Πλέον με ένα ζευγάρι μοκασίνια ή mules μπορείς να δημιουργήσεις ένα εντυπωσιακό και κομψό σύνολο για κάθε περίσταση!

Νέος κανόνας Νο5: Μπες και στο αντρικό section!

Σίγουρα έχεις φορέσει και εσύ το φούτερ του αγοριού σου και το λάτρεψες! Τώρα μπορείς να το φοράς και έξω από το σπίτι, και αυτό γιατί πλέον η μόδα ακολουθεί την φιλοσοφία no gender που σου «επιτρέπει» να φοράς ρούχα και από το αντρικό τμήμα! Το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι το νούμερο, γιατί πρέπει να σου είναι ελαφρώς πιο μεγάλο και άνετο και όχι να σε κρύβει!

Νέος κανόνας Νο6: Πολλά διαφορετικά μοτίβα μαζί!

Τελευταίος νέος κανόνας και ίσως ο πιο ανατρεπτικός! Πλέον το να φοράς μόνο ένα μοτίβο θεωρείται πολύ basic, γι’ αυτό αν θέλεις να πας στιλιστικά ένα βήμα παραπέρα, τόλμησε διαφορετικά μοτίβα και prints! Το μόνο που θέλει προσοχή είναι να ταιριάζουν οι βάσεις των αποχρώσεων ώστε να δημιουργήσεις ένα αρμονικό σύνολο!