To Santa Run επιστρέφει και πάλι για να προσφέρει στιγμές χαράς και διασκέδασης σε μικρούς και μεγάλους! Η 5η διοργάνωση του πιο fun και εορταστικού αγώνα της χρονιάς μετακομίζει στα βόρεια προάστια, και πιο συγκεκριμένα στον Δήμο Αμαρουσίου, και θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 9 Δεκεμβρίου στις 11:00!

Με αφετηρία και τερματισμό το Holmes Place Maroussi (Αγίου Κωνσταντίνου 40, Εμπορικό Κέντρο «Αίθριο»), οι Αϊ Βασίληδες κάθε ηλικίας αναμένεται να κατακλύσουν τους δρόμους του Αμαρουσίου, διασχίζοντας μια διαδρομή 2,5 χιλιομέτρων χωρίς χρονομέτρηση και για καλό σκοπό!

Το σύνολο των εσόδων από τη διοργάνωση θα διατεθεί για τους σκοπούς του φιλανθρωπικού σωματείου, ΑΜΚΕ «Charity4U», η οποία έχει ως στόχο να βοηθήσει τους πρωταθλητές Μάριο Γράψα, Κατερίνα Δίβαρη, Νίκο Παπαγγελή & Απόστολο Χρήστου να εκπληρώσουν το όνειρο συμμετοχής τους στους Ολυμπιακούς και τους Παραολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο το 2020, τιμώντας τη χώρα μας.

Η διοργάνωση πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Δήμου Αμαρουσίου, με διοργανωτές τα Holmes Place καθώς και την επιτυχημένη ομάδα πίσω από το Spetses mini Marathon, την εταιρεία επικοινωνίας Communication Lab.

Χρυσός Χορηγός της εκδήλωσης είναι, η HERBALIFE NUTRITION, η παγκόσμια εταιρεία διατροφής με προϊόντα που υποστηρίζουν έναν υγιεινό και δραστήριο τρόπο ζωής, με σκοπό να κάνει τον κόσμο πιο υγιή και ευτυχισμένο.

Χορηγοί της διοργάνωσης θα είναι η εταιρία Κωτσόβολος, η Χρυσή Ζύμη που θα προσφέρει λαχταριστές γευστικές δημιουργίες κατά τη διάρκεια του αγώνα και η Melissa με την καντίνα της «Melissa On the Road» που θα είναι εκεί και θα προσφέρει σε όλους τους παρευρισκόμενους τους απαραίτητους υδατάνθρακες και την ενέργεια που θα χρειαστούν πριν και μετά το Santa Run!

Beauty Partner του αγώνα είναι η No1 μάρκα περιποίησης νυχιών essie, που θα δώσει μια ξεχωριστή εορταστική πινελιά στα άκρα των παρευρισκομένων!

Επιπρόσθετες πληροφορίες: Το κόστος συμμετοχής είναι 12 ευρώ (όπου περιλαμβάνεται η στολή του Αϊ – Βασίλη). Οι εγγραφές πραγματοποιούνται σε ένα από τα παρακάτω Holmes Place Club:

Holmes Place Maroussi

(Αγίου Κωνσταντίνου 40, τηλέφωνο επικοινωνίας - 210 6196791)

Holmes Place Glyfada

(Γρ. Λαμπράκη 83, τηλέφωνο επικοινωνίας - 210 9690096)

Holmes Place Athens

(Σταδίου 4 & Βουκουρεστίου, τηλέφωνο επικοινωνίας - 210 3259400)