Η Pull&Bear, εταιρεία νεανικής μόδας που ανήκει στον όμιλο της Inditex, παρουσιάζει τις τελευταίες προτάσεις για το φθινόπωρο στο We’d Rather Start Again, ένα λαμπερό, πολύχρωμο, αισιόδοξο editorial το οποίο χρησιμοποιεί ένα ισχυρό urban background για να παρουσιάσει κάποια από τα κύρια trends και ενδύματα της νέας σεζόν. Τα γυναικεία νεανικά σχέδια της Pull&Bear είναι στο αποκορύφωμα της folklore τάσης σε midi μήκη, λουλουδάτα prints και καρό ως ξεκάθαρα trends. Τα πανωφόρια είναι ένα σημαντικό στοιχείο–σε μία ποικιλία σχεδίων από pua jackets μέχρι και υφασμάτινα παλτό–όπως επίσης προϊόντα overlapping με μεγάλα μήκη και κοτλέ ως τα αρχικά προϊόντα της σεζόν. Οι φόρμες περιλαμβάνουν oversize εφαρμογή στα επάνω μέρη και παντελόνια τύπου καμπάνα, ενώ η νέα παλέτα χρωμάτων κυμαίνεται μεταξύ των αποχρώσεων του μωβ, του κεραμιδί και μία αίσθηση από το κίτρινο μουσταρδί. Το στρατιωτικό στυλ και οι cowboy μπότες είναι μαζί με τα μεγάλα αθλητικά παπούτσια, μέρος της νέας σειράς υποδημάτων.

Οι νέες αντρικές συλλογές αποτελούνται από κοτλέ και βαμβακερά υφάσματα ως τα must ενδύματα, όπου πολλά από αυτά είναι fleece πανωφόρια. Η urban γραμμή της συλλογής κυμαίνεται μεταξύ κάθετων ριγών, animal prints και college-style vintage κείμενα. Οι εφαρμογές είναι χαλαρές, κυμαινόμενες από κανονικά μήκη μέχρι cropped και χαλαρά, ενώ η χρωματική παλέτα διαθέτει γκρι μαύρο και καφέ ως τους βασικούς τόνους με πινελιές από μπορντό, πορτοκαλί, μωβ, πράσινο και ροζ. Στο αποκορύφωμα της εφηβικής σειράς βρίσκονται τα χρωματιστά και φουσκωτά anoraks, τα χρωματιστά κοτλέ jackets και τα κολάν με πλαϊνές ζώνες. Οι στάμπες περιλαμβάνουν Navajo στοιχεία και χρωματιστά panels με κείμενο, με τις εφαρμογές να κυμαίνονται από slim μέχρι skinny και super skinny και τα χρώματα να παρουσιάζονται ζωηρά σε navy blue, λευκό, κίτρινο, κόκκινο, πορτοκαλί και μπλε electric.

Η νέα συλλογή της Pull&Bear έγινε υπό την καθοδήγηση της Laura Jane Coulson (φωτογραφίες και βίντεο) στο San Francisco, με τα μοντέλα Fernanda Ly, Sofia Mechetner, Selena Johnson, Kaleb Ressler, Frederik Ruegger and Mars.