Το Tommy Hilfiger γκρουπ, το οποίο ανήκει στην PVH Corp. [NYSE: PVH], ανακοινώνει το show TOMMYNOW ICONS, έναν εορτασμό της πεποίθησης ότι οι leaders του σήμερα, είναι τα icons του αύριο. Τα TOMMYNOW ICONS είναι άτομα που εμπνέουν τον κόσμο με την θετική τους ενέργεια και την ανυπέρβλητη θέλησή τους να δημιουργήσουν μία θετική αλλαγή.

Το πέμπτο TOMMYNOW runaway show επανέφερε στο προσκήνιο το πνεύμα του brand προς όλους τους καταναλωτές παγκοσμίως. Στη Βόρεια Αμερική, στην Ευρώπη και τώρα στην Ασία, κάθε ένα TOMMYNOW σόου ενισχύει την TOMMY HILFIGER με τη νεανική και αισιόδοξη ενέργεια των τοπικών ακροατηρίων. Το TOMMYNOW ICONS fashion show έλαβε χώρα την Τρίτη 4 Σεπτέμβριου 2018 στις 7:30 μ.μ.. CST (China Standard Time), παρουσιάζοντας τις συλλογές TOMMY HILFIGER για το Φθινόπωρο 2018 στο Shanghai Port Terminal με φόντο την εμβληματική θέα της πόλης. Το event βασίστηκε στην επιτυχημένη “See Now, Buy Now” signature πλατφόρμα του Tommy Hilfiger και όλα τα runway look ήταν άμεσα διαθέσιμα προς πώληση μέσω ενός συστήματος εμπορικών καναλιών σε πάνω από 70 χώρες.

COLLECTION STATEMENT

Αυτή τη σεζόν το TOMMYNOW fashion show πραγματοποιήθηκε στη Σανγκάη και αποκάλυψε τη δύναμη των icons. Κοιτάμε την δική μας κληρονομιά και τους παράγοντες που διαμορφώνουν το μέλλον, προκειμένου να δοθεί μια νέα σημασία στο «κλασσικό». Στο σόου, έκανε πρεμιέρα η συλλογή TommyXLewis από τη συνεργασία του Tommy Hilfiger με τον τέσσερις φορές παγκόσμιο πρωταθλητή της FIA Formula OneTM, Lewis Hamilton, όπου είναι μία «σύγκρουση» του σπορ κολεγιακού στιλ με το street style. Η HILFIGER COLLECTION και η TOMMY ICONS capsule συλλογές σπρώχνουν τα όρια του συμβατικού sportswear με χαλαρές αναλογίες και απροσδόκητες ερμηνείες από το αρχείο του brand, με global stripe και sartorial patterns. Οι συλλογές για το φθινόπωρο του 2018 γιορτάζουν το iconic Αμερικανικό στιλ, που εμπνέεται από τους ηγέτες του αύριο και έχει σχεδιαστεί για να φοριέται από τον καθένα.

ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΕΣ

Το TOMMYNOW ICONS σηματοδότησε το παγκόσμιο λανσάρισμα της πρώτης TommyXLewis συλλογής, σχεδιασμένη από τον εμβληματικό Αμερικανό σχεδιαστή Tommy Hilfiger σε συνεργασία με τον επί τέσσερις φορές παγκόσμιο πρωταθλητή της Formula OneTM και global brand ambassador των ανδρικών συλλογών TOMMY HILFIGER, Lewis Hamilton.

Με unisex στιλ, η ανδρική TommyXLewis συλλογή αγκαλιάζει τις sportswear ρίζες του brand και επαναπροσδιορίζει τα iconic American styles. Η συλλογή γιορτάζει τα τολμηρά χρώματα, τις σπορ επιρροές, τα κομμάτια κληρονομιάς και τα ευέλικτα σχήματα που «μιλούν» στον σίγουρο αλλά και μοντέρνο fan της μάρκας. Το προσωπικό twist του Lewis Hamilton σε κάθε κομμάτι της συλλογής εμπνέεται από τα τατουάζ του, την luxury street style γκαρνταρόμπα του και τον τυχερό του αριθμό το 44.

Η TOMMY ICONS γυναικεία capsule συλλογή καθώς και η παγκόσμια καμπάνια περιλαμβάνουν το μοντέλο Hailey Baldwin, το μοντέλο και ακτιβίστρια Winnie Harlow και την ηθοποιό Maggie Jiang, η οποία περπάτησε και αυτή στην πασαρέλα για να παρουσιάσει τη συλλογή. Η κάψουλα γιορτάζει τα πιο iconic στιλ του TOMMY HILFIGER, προσδίδοντας ένα ανώτερο twist στα διαχρονικά κλασικά.

TOMMYNOW ICONS

Περισσότεροι από 1.000 επισκέπτες, συμπεριλαμβανομένων των media, των buyers, των VIP, των influencers της μόδας και καταναλωτών από τη Σανγκάη, κλήθηκαν να απολαύσουν εμπνευσμένες και απρόσμενες fashion εμπειρίες. Με φόντο το skyline της πόλης, οι επισκέπτες βυθίστηκαν στον κόσμο των TOMMYNOW ICONS μέσω ενός Hall of Fame τούνελ εισόδου που απέπνεε την ατμόσφαιρα της βραδιάς. Στην είσοδο βρισκόντουσαν γιγαντιαία πορτρέτα των ηγετών του σήμερα που οδηγούν στη θετική αλλαγή για ένα λαμπρότερο αύριο καθώς υπερασπίζονται αυτά που πιστεύουν ενώ εμπνέουν τους άλλους σε όλη τη διάρκεια της πορείας τους. Η εγκατάσταση περιελάμβανε τους παγκόσμιους πρεσβευτές του brand και της καμπάνιας TOMMY HILFIGER όπως οι Lewis Hamilton, Hailey Baldwin, Winnie Harlow και Maggie Jiang.

Οι καλεσμένοι ενσωματώθηκαν στο σκηνικό της πασαρέλας το οποίο αποτέλεσε: η θέα στη νέα και στην παλιά πόλη της Σανγκάης καθώς και η πρόσοψη του κτιρίου του Κέντρου Οικονομικών Πληροφοριών της Κίνας (China Financial Information Center), ενός από τους πιο πολυπόθητους χώρους ψηφιακών προβολών που έντυσαν τον εμβληματικό ορίζοντα της πόλης. Διάσημα τοπικά αλλά και διεθνή μοντέλα περπάτησαν στην πασαρέλα, η οποία ήταν branded με μια πιο ζωντανή και διαχρονική γραφική απεικόνιση του TOMMY HILFIGER.

ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Η Tommy Hilfiger συνεχίζει να συνεργάζεται με κορυφαίες εταιρείες ανά τον κόσμο δημιουργώντας εμπνευσμένα activations, με ιδιαίτερη έμφαση στην Κίνα γι’ αυτή τη σεζόν. Το brand συνεργάστηκε με το Alibaba Group και πραγματοποίησε ένα Super Brand Day στις 4 Σεπτεμβρίου στην μεγαλύτερη πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου στον κόσμο, το Tmall.com.

Το TOMMYNOW runway event μεταδόθηκε σε livestreaming στο Tmall.com και οι καταναλωτές σε όλη την Κίνα είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν συναρπαστικά activations. Τα προϊόντα που παραγγέλθηκαν από τις περιοχές Jiangsu, Zhejiang και Shanghai παραδόθηκαν εντός 24 ωρών ως μέρος μιας μοναδικής “See Now, Buy Now, Get Now” αγοραστικής εμπειρίας που προσδίδει ένα μοναδικό twist στον εκδημοκρατισμό των runway events. Στη χθεσινή εκδήλωση, το Tmall pop-up έφερε την runway αγοραστική εμπειρία σε νέες διαστάσεις χρησιμοποιώντας καθρέφτες που τροφοδοτούνταν από την προηγμένη τεχνολογία αυξημένης πραγματικότητας (augmented reality technology). Οι καταναλωτές μπορούσαν να δοκιμάσουν τα key style από τις συλλογές TOMMY HILFIGER Fall 2018 χρησιμοποιώντας ένα 3D avatar και να παραγγείλουν άμεσα τα αγαπημένα τους κομμάτια.

Η εφαρμογή TOMMYNOW SNAP συνεχίζει να χρησιμοποιεί 2D και 3D τεχνολογία αναγνώρισης εικόνας (image recognition), η οποία επιτρέπει στους χρήστες να φωτογραφίσουν οποιοδήποτε κομμάτι είτε σε κατάστημα, είτε σε μια διαφήμιση, είτε στην πασαρέλα (ζωντανά ή online) ή ακόμα και στο δρόμο και να το αγοράσουν αμέσως μέσω του tommy.com. Αυτή τη σεζόν, η εφαρμογή ανοίγεται στους καταναλωτές του TOMMY HILFIGER μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, με τους χρήστες της εφαρμογής TOMMYNOW SNAP να μπορούν να μοιράζονται στο Snapchat τα αγαπημένα τους Fall 2018 στιλ. Στις 5 Σεπτεμβρίου ένα νέο VIP section θα λανσαριστεί σε αυτή την εφαρμογή, παρέχοντας στους χρήστες behind the-scenes φωτογραφίες και βίντεο από τους TOMMYNOW ICONS, βιογραφίες μοντέλων, influencer-curated περιεχόμενο και πολλά άλλα.

ΜΟΝΤΕΛΑ

Το σόου άνοιξε η Hailey Baldwin μαζί με τα top models Winnie Harlow, Maggie Jiang, Joan Smalls, Lucky Blue Smith, Audrey Hilfiger, Josephine Skriver, Hannah Ferguson, Abdulaye Niang, Sarah Dahl, Ratner, Callum Stoddart, Miles Chamley-Watson, Wang Chen Ming, Ziwei Cao, Ni Hao Ran, Dylan Xue και Li Shuping.

FRONT ROW ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ

Οι front row καλεσμένοι περιλάμβαναν τη σύζυγο του Tommy Hilfiger, Dee Hilfiger, και τους Lewis Hamilton, Jim Chapman, Rose Bertram, Nina Suess, Marc Forné, Marta Lozano Pascual, Teresa Andrés Gonzalvo, Diego Boneta, Julio Ramirez Eguia, Leo Picon, Jonathan Azevedo, Julia Faria, Renata Ruiz, Felipe Titto, Manu Gavassi, Jorge Torres Arias, Laura Tobón, Ola Farahat, Antonia και Alex Velea, Chanyeol Park, Taeyeon Kim, Sunny Wang, Nobuaki Kaneko, Akane Hotta, Nat Kelley, Gogoboi, Ethan Lau, Cola Tasty, Vincy J, Emma Tang, Rika Li, Michelle Meng, Li Hui, Elva Ni, Angel Chu, Mayao, Tran Quang Dai, Alvin Goh, Josh Heuston, Cartia Mallan, Carmen Hamilton, Brooke Hogan, Jordan and Zac Stenmark, Molly Chiang, Angelina Chen, Laureen Uy, Jess Wilson, Mr Fragrance, Toni Zheng, Rigel Davis και Zhang Mingen.