Νάταλι Ρίαρ. Ισως τη θυμάσαι… Ισως πάλι όχι. Γιαυτό θα σου φρεσκάρω τη μνήμη. Μοντέλο, υποψήφια Star Kύπρος 2014, μελαχρινή και όχι ξανθιά -να σημειωθεί στα πρακτικά παρακαλώ, απαντάει  πριν από δύο μήνες περίπου όταν την είχαν ρωτήσει σε κυπριακό σόου τι θα έλεγε σε κάποιον που έχει AIDS το θεικό: «θα του έλεγα μπράβο, συγχαρητήρια, είσαι ξεχωριστός» και φύγαν τα γιαούρτια…

Όμως αυτή η …πολλά υποσχόμενη καλλονή παύλα διανοούμενη παύλα αστροπελέκι δεν έμεινε σε αυτό. Έδωσε και συνέχεια στο εργάκι.

Στο κυπριακό σόου Feel Fantastic του MEGA Κύπρου λοιπόν,είχαν βάλει homework στη Νάταλι Ρίαρ να διαβάσει για την ζωή της Μαρίας Κάλλας. Και όταν εμφανίστηκε μπροστά στους κριτές άρχισαν οι ερωτήσεις τύπου σχολική τάξη.

Η Νάταλι άρχισε να εξιστορεί τα όσα διάβασε, ανέφερε 5-6 φορές τη λέξη Στιγματίσει - προφανώς για να δείξει και το γλωσσικό της επίπεδο-και έριξε το τούβλο της χωρίς προειδοποίηση. «Όταν ο Ωνάσης είχε παντρευτεί την Τζάκι τότε έκανε την πρώτη της αυτοκτονία», με τον κριτή-δάσκαλο να σπεύδει να την διορθώσει. Κόκαλο στο studio. #Yolo.