Το SHOPPING HOUSE θα γεμίζει λαγουδάκια και ο αγαπημένος λούτρινος λαγός Easter Bunny θα σας υποδέχεται με αμέτρητες εκπλήξεις για όλη την οικογένεια!

Σε ένα άκρως ανοιξιάτικο και χαρούμενο σκηνικό στο αγαπημένο πολυκατάστημα των Νοτίων Προαστείων σας προσκαλεί να απολαύσετε τα εορταστικά ψώνια σας με πολύ διασκέδαση!!

Στην είσοδο του Shopping House σας υποδέχεται με αμέτρητα χαμόγελα ο αγαπημένος Hip Hop Easter Bunny ενώ τα λαγουδάκια του Shopping House που περιφέρονται και συνέχεια χοροπηδούν, θα προσφέρουν σε μικρούς και μεγάλους μοναδικές εκπλήξεις !

Και η Πασχαλινή εμπειρία δεν τελειώνει εδώ!

  • Λαγουδομεταμορφώσεις: Η Λαγουδίνα μεταμορφώνει τα παιδιά σε μικρά λαγουδάκια για να μπουν στην Bunnyland. Έτοιμα κομμένα, λαγουδο-αυτιά, για να τα φορέσουν όλα τα παιδιά στα κεφαλάκια τους και να γίνουν μικρά λαγουδάκια.

  • Egg deco: Tα λαγουδάκια μας ανακάλυψαν ένα πελώριο αυγό στην αυλή του Shopping House και αποφάσισαν όλα μαζί να το διακοσμήσουν για το Πάσχα με πολύχρωμα ρυζόχαρτα. Όλα τα παιδιά με την τεχνική του decopatch σε ένα στημένο Πασχαλινό εργαστήρι διακοσμούν το γιγάντιο αυγό σε ένα πολύ ωραίο σκηνικό.

  • Πασχαλινές λαγουδένιες κατασκευές και παρέα με τα λαγουδάκια, τα παιδιά δημιουργούν λαγουδοκατασκευές, πασχαλινά κουλουράκια ( Σάββατο 31/3), σε συνεργασία με τον σύλλογο Φροντίδα και λαγουδένια καλαθάκια γεμάτα σοκολατένια αυγά ( Κυριακή 1/4 ).


Η Bannyland του Shopping House είναι ο ιδανικός προορισμός για τα Πασχαλινά δώρα. Σας περιμένει να ζήσετε από κοντά μια ανεπανάληπτη Πασχαλινή εμπειρία!  Για ψώνια… με 45 διαφορετικά καταστήματα σε 4 ορόφους και 6.500 τ.μ., με 300 επώνυμα brands γυναικείας, αντρικής και παιδικής-βρεφικής ένδυσης, καλλυντικών και ειδών σπιτιού και με δωρεάν είσοδο.

www.shoppinghouse.gr