Η σύγχρονη γυναίκα είναι εργαζόμενη, είναι μητέρα, είναι σύντροφος, είναι φίλη, είναι νοικοκυρά, είναι δημιουργική, είναι μαχητική! Υποστηρίζοντας τη μοναδικότητα κάθε γυναίκας και πιστή στο μήνυμα «Πάνω απ’ όλα γυναίκα», η BIC® λανσάρει στην ελληνική αγορά το νέο κολάν BIC Touch!

Θέτοντας τον πήχη ψηλά για περισσότερα από 60 χρόνια και έχοντας ως στόχο να προσφέρει στη σημερινή γυναίκα μια πρόταση που θα μπορεί να φορεθεί όλη μέρα και να ταιριάξει απόλυτα σε εκείνη, η BIC® δημιουργεί το νέο κολάν BIC® Touch, που είναι απόλυτα αδιαφανές και συνδυάζει τέλεια εφαρμογή, ελαστικότητα, ματ όψη και προσιτή τιμή.

Ιδανικό για κάθε περίσταση, από το γραφείο έως την βραδινή έξοδο, το νέο κολάν BIC® Touch είναι ο νέος σύμμαχος κάθε γυναίκας. Εξασφαλίζει την αναγκαία αδιαφάνεια, εφαρμόζει τέλεια χάρη στην άνετη ζώνη που διαθέτει ενώ χαρίζει μια τέλεια αίσθηση λόγω της ξεχωριστής υφής του! Με τον τρόπο αυτό, προσφέρει άνεση και σιγουριά σε κάθε κίνηση!

Το κολάν BIC® Touch είναι διαθέσιμο στα Super Market αλλά και στα Hondos Center σε δύο χρώματα, μαύρο και γκρι. Ταιριάξτε το με όλα!