Η σχολή Nick Marianos Dance Factory (NMDF) είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την διεξαγωγή του ‘’NMDF International Athens Dance Convention 2017” που έχει προγραμματιστεί για το Σαββατοκύριακο 18 & 19 Φεβρουαρίου 2017 στο ξενοδοχείο Novotel (Μιχαήλ Βόδα 4-6, Αθήνα).

Πρόκειται για ένα εκπαιδευτικό συνέδριο χορού που πραγματοποιείται για πρώτη φορά στην Ελλάδα με σκοπό να δώσει τη δυνατότητα στους Έλληνες και ξένους χορευτές να εκπαιδευτούν από αναγνωρισμένους χορογράφους, από την Ευρώπη και την Αμερική, και να καθιερωθεί σαν το ετήσιο, must-attend συνέδριο για χορευτές από όλο τον κόσμο.

Το συνέδριο θα περιλαμβάνει είκοσι master classes της μιας ώρας και δέκα λεπτών, διάφορα happenings, party, dance gala, show performances και auditions.Τα είδη του χορού που οι χορογράφοι /καθηγητές θα διδάξουν κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου είναι: Commercial jazz, Hip-Hop, Street Jazz, High Heels, Jazz Funk και πολλά άλλα.

Σημειώστε τις ημερομηνίες και προετοιμαστείτε για μια μοναδική χορευτική εμπειρία με τους: Miquel Zarate (California), Camillo Lauricella (Germany), Nika Kljun (Slovenia), Jojo Gomez (California), Gomez Sisco (California), Chali Jennings (California), Josh Wharmby (UK ), Ben Davies (UK), Ira Podshivalova (Russia), και Karmine Verola (Italy).

Το βράδυ του Σαββάτου (18 Φεβρουαρίου) μετα τη λήξη των μαθημάτων θα ακολουθήσει Party στο οποίο διάσημοι DJ’s θα φροντίσουν για την διασκέδαση των χορευτών, χορογράφων και καλεσμένων.

Στην συνέχεια της ίδιας βραδιάς θα ακολουθήσει ένα Dance Gala κατά την διάρκεια του οποίου Dance Crews από διάφορες σχολές θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν μέρος της δουλειάς τους με show performances. Προς το τέλος της βραδιάς θα πραγματοποιηθεί, παρουσία του κοινού, Audition από τους καθηγητές/χορογράφους για την επιλογή του καλύτερου χορευτή/performer ο οποίος θα έχει το προνόμιο να διδάξει το πρώτο μάθημα κατά την έναρξη του ΝMDF Convention της επόμενής χρονιάς.

Για πληροφορίες και ερωτήσεις σχετικά με εγγραφές στο NMDF Convention ή την συμμετοχή σας στα Crew Dance Shows, Dance Gala και κόστος επικοινωνήστε στο τηλ. 210-8986101 ή επισκεφτείτε το www.nmdf.gr .