Δημοσιογράφους, λογιστές, μηχανικούς, μάγειρες και πολλές άλλες ειδικότητες αναζητούν εταιρίες σε Ελλάδα και Ευρώπη για πρακτική άσκηση. Για τσέκαρε μήπως και σε ενδιαφέρει!

Στην Ελλάδα

APIVITA με ηγετική θέση στο χώρο του φυτικού φυσικού καλλυντικού και 35 χρόνια με πρωτοπόρο δράση στην Πράσινη Ανάπτυξη αναζητά  σπουδαστή για εκπόνηση πρακτικής στην Αθήνα από ΤΕΙ Λογιστικής για την υποστήριξη του συνόλου των αρμοδιοτήτων του τμήματος Λογιστηρίου της APIVITA. Απαραίτητα προσόντα είναι: 
-Τελειόφοιτος ΤΕΙ Λογιστικής
-Ευχέρεια στη χρήση MS Office
-Καλή γνώση αγγλικής γλώσσας
-Ευχέρεια στη χρήση Η/Υ
Η εταιρεία προσφέρει:
-Μισθό πρακτικής άσκησης
-Έκπτωση σε προϊόντα της APIVITA
-Μεταφορά από και προς τις εγκαταστάσεις με εταιρικό λεωφορείο
 Οι ασκούμενοι θα έρθουν σε επαφή και θα αποκτήσουν εμπειρία σε ένα οργανωμένο επιχειρησιακό περιβάλλον λογιστηρίου. Δεκτές γίνονται οι αιτήσεις από υποψηφίους που έχουν κατοχυρώσει δικαίωμα εκπόνησης πρακτικής άσκησης από τη σχολή τους. Βιογραφικά στο hr@apivita.com.

-Το Santorini Princess Spa Hotel και το Santorini Princess Presidential Suites επιθυμούν να προσλάβουν φοιτητή /τρια ΑΕΙ, ΤΕΙ, ΙΕΚ για Πρακτική Άσκηση για τα Τμήματα του Σέρβις, του Λογιστηρίου, της Υποδοχής , της Κουζίνας και της Αισθητικής για την σεζόν 2015 (Απρίλιο – Οκτώβριο). Πληροφορίες στο 210 8076292, Υπ' όψιν κου Τσιάρα Αλέξανδρου.


- Το Ekies Resort στη Χαλκιδική αναζητά μαθητές ή μαθήτριες  για το Τμήμα της Υποδοχής, του Bar, Groom, Mini Bar και του Εστιατορίου. Απαραίτητα Προσόντα Υποψηφίων:
-Απαραίτητα δικαιολογητικά για την εργασία, υγειονομικού χαρακτήρα (Πιστοποιητικό υγείας)
-Διάθεση για εκμάθηση προγραμμάτων και για εργασία
-Άριστη γνώση τουλάχιστον της Αγγλικής γλώσσας
Προσφέρονται μισθός, διαμονή, διατροφή, σταθερό και φιλικό εργασιακό περιβάλλον, συνεχή εκπαίδευση (on the job training) και δυνατότητα επαγγελματικής ανέλιξης. Βιογραφικά στο 2375091416 (φαξ).

Στο εξωτερικό

-Αμειβόμενη πρακτική άσκηση προσφέρει σε απόφοιτους ή φοιτητές δημοσιογραφίας η Wall Street Journal στην Ευρώπη. Η πρακτική θα γίνει το καλοκαίρι και θα διαρκέσει δέκα βδομάδες. Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν πάθος με τη δημοσιογραφία, να θέλουν να ξεκινήσουν την καριέρα τους από ένα τόσο γνωστό μέσο, να γνωρίζουν άριστα αγγλικά και να μπορούν να δουλέψουν υπό συνθήκες πίεσης. Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων: 14 Νοεμβρίου 2014.
Στείλε το βιογραφικό σου στο παρακάτω link: https://uscareers-dowjones-newscorp.icims.com/jobs/24777/summer-2015-reporting-internships-in-europe/login?mobile=false&width=910&height=500&bga=true&needsRedirect=false.

-H IMT Gallery που βρίσκεται στο Λονδίνο αναζητά φοιτητή μέσω Erasmus για τρίμηνη τουλάχιστον πρακτική άσκηση στους παρακάτω τομείς: marketing, inventory management and research. Απαραίτητη θεωρείται η άριστη γνώση αγγλικών και υπολογιστή. Στείλε το βιογραφικό σου στο lindsay@imagemusictext.com
Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων: 1 Μαρτίου 2015.
Περισσότερες πληροφορίες στο + 44 (0) 20 8980 5475.

Procter & Gamble (P&G) αναζητά φοιτητές στον τομέα του Engineering για πρακτική άσκηση στη Γενεύη. Η πρακτική θα διαρκέσει από έξι έως δώδεκα μήνες.  Περισσότερες πληροφορίες και βιογραφικά στο http://we.experiencepg.com.