Μήπως είσαι κι εσύ από τα κορίτσια που όταν είναι μόνα στο δωμάτιό τους μιμούνται τις χορογραφίες που βλέπουν στα βιντεοκλίπ και ονειρεύονται μια μέρα να βρεθούν και να τα δώσουν όλα σε μια σκηνή δίπλα στον αγαπημένο τους καλλιτέχνη; Ή ο χορός είναι αυτό που σε κάνει να εκφράζεσαι και να ξεπερνάς κάθε στενοχώρια, απογοήτευση και θλίψη; Τότε, υπάρχει ένα όνομα που πρέπει να γνωρίζεις: Νίκος Μαριάνος! Ο Νίκος είναι αναγνωρισμένος χορογράφος/creative director και έχει συνεργαστεί με πολλούς σταρ της ελληνικής σόουμπιζ, όπως η Έλενα Παπαρίζου, ο Σάκης Ρουβάς, η Demy κ.ά, Εδώ και ένα χρόνο έχει δημιουργήσει τη δική του σχολή, Νick Marianos Dance Factory (NMDF), εμπνευσμένη από αντίστοιχες σχολές στο Λονδίνο και Λος Αντζελες με στόχο την προώθηση της τέχνης του χορού σαν μια σωματική, κοινωνική και ψυχαγωγική δραστηριότητα που μας ενώνει ανεξαρτήτως ηλικίας και εθνικότητας.

Στη σχολή του θα βρεις μεγάλη ποικιλία από προγράμματα και είδη χορού (Hip-Hop, Video-Clip Dance, Commercial jazz, Dancehall, Pole Dance, Technical jazz, High Heels, Contemporary, κ.α.) τα οποία διδάσκουν καταξιωμένοι χορογράφοι/καθηγητές. Και μην αγχώνεσαι εάν δεν έχεις κάνει ποτέ πάλι μαθήματα! Υπάρχουν προγράμματα για αρχάριους ή προχωρημένους, μικρούς ή μεγάλους.

Aν το πάθος σου είναι ο χορός και θέλεις να εξελιχθείς δήλωσε συμμετοχή και παρακολούθησε το ‘’NMDF International Athens Dance Convention 2017” που έχει προγραμματιστεί για το Σαββατοκύριακο 18 & 19 Φεβρουαρίου 2017 στο ξενοδοχείο Novotel (Μιχαήλ Βόδα 4-6, Αθήνα). Πρόκειται για ένα εκπαιδευτικό συνέδριο χορού που πραγματοποιείται για πρώτη φορά στην Ελλάδα με σκοπό να δώσει τη δυνατότητα στους Έλληνες και ξένους χορευτές να εκπαιδευτούν από αναγνωρισμένους χορογράφους, από την Ευρώπη και την Αμερική, και να καθιερωθεί σαν το ετήσιο, must-attend συνέδριο για χορευτές από όλο τον κόσμο. Κάνε login εδώ!

Για πληροφορίες, επικοινώνησε στο τηλ. 210-8986101 η στην ηλεκτρονική διεύθυνση: info@marianosdancefactory.com