Αυτά τα φανταστικά T-shirts και η ζώνη που εμπνεύστηκε η Ματίνα Λαμπροπούλου αποκλειστικά για τα δεύτερα γενέθλια του y-olo.gr είναι η νέα δημιουργία της ART MATINA!

 
Εάν θέλεις να κερδίσεις ένα από αυτά, πρέπει να 

- κάνεις like στη σελίδα του y-olo.gr στο Facebook

- κάνεις share το post του διαγωνισμού και να γράψεις στα σχόλια μια ευχή για τα δεύτερα γενέθλιά μας...

- δηλώσεις συμμετοχή στο κάτω μέρος της σελίδας, στο ΠΕΣ ΤΑ ΜΑΣ ΟΛΑ/ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ:

Συμπλήρωσε τώρα την ΦΟΡΜΑ  ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ και μην ξεχάσεις το email σου για να μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε μαζί σου , σημειώνοντας "για τα ART MATINA".

Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι τις 30/11/2016 στις 23:00. Τα ονόματα των τυχερών θα ανακοινωθούν στο y-olo.gr την 1/1122016. Η κλήρωση θα γίνει από τον Λάκη Γαβαλά και θα προβληθεί σε live μετάδοση από το y-olo.gr.

Η Ματίνα Λαμπροπούλου αγαπάει την τέχνη ως έκφραση συναισθημάτων και ψυχικής διάθεσης μέσω της δημιουργικής πράξης, αλλά και το αντίστροφο: δηλαδή πώς ένα εικαστικό έργο οποιασδήποτε φύσης (πίνακας ή χρηστικό αντικείμενο) μπορεί να επιδρά στη διάθεσή μας και να μας ανεβάζει. Με σκοπό λοιπόν να βάλει την τέχνη στη ζωή μας και να δώσει χρώμα, κέφι, θετική ενέργεια και χαρά, την εφαρμόζει σε αντικείμενα της καθημερινής μας ζωή: παπούτσια, τσάντες, κοσμήματα, φουλάρια, αλλά και διακοσμητικά στοιχεία που ομορφαίνουν το σπίτι μας. Ακόμα, μεταποιεί παλιά μικροέπιπλα και είδη σπιτιού, και δίνει νέα μορφή σε αντικείμενα που θέλουμε να ανανεώσουμε και να μην τα αποχωριστούμε. Δες τα έργα της και στη σελίδα της στο Facebook