Γνωριστήκατε στο Γυμνάσιο, ή στο Δημοτικό -μπορεί και ακόμα νωρίτερα και η σχέση σας είναι από αυτές που κάποιοι άνθρωποι δεν έχουν την τύχη να βιώσουν ποτέ στη ζωή τους. Έχετε περάσει μαζί τα πάντα: πρώτους έρωτες, απογοητεύσεις, ταξίδια, μικρές επαναστάσεις. Γι' αυτό και μόνο εσύ που έχεις μια τέτοια κολλητή μπορείς να καταλάβεις πόσο φυσιολογικά είναι για εσάς μερικά πράγματα, όπως:.

1. Έχετε ένα σωρό «δικά σας» αστεία που καταλαβαίνετε μόνο οι δυο σας. Αρκεί να πείτε μια λέξη η μία στην άλλη και αρχίζετε και οι δύο να χασκογελάτε, τη στιγμή που οι υπόλοιποι δεν μπορούν να καταλάβουν τι αστείο έχει συμβεί. Επιπλέον, δεν έχει κανένα νόημα να προσπαθήσετε να τους εξηγήσετε... θα σας πάρει πολύ χρόνο!

2. Γνωρίζει η μία την άλλη καλύτερα από όσο γνωρίζει τον εαυτό της. Κοιτάς το μενού και είσαι σίγουρη ότι εκείνη θα πάρει φιλετάκια κοτόπουλου με σάλτσα λεμονιού. Εσύ πάλι δεν έχεις ιδέα τι θέλεις να πάρεις. Μήπως να ρωτήσεις εκείνη;

3. Είστε ενήμερη για κάθε λεπτομέρεια κάθε σχέσης που είχε η άλλη στο παρελθόν. Κάτι που συχνά εκμεταλλεύεστε για να της χτυπήσετε καμπανάκι: «είσαι σίγουρη ότι θέλεις να τα ξαναφτιάξεις με αυτόν; Θυμάσαι εκείνη τη φορά που σου ζήτησε λεφτά για την τυρόπιτα που σου έφερε από το beach bar;»

Αποτέλεσμα εικόνας για bffs gif

4. Υπάρχουν πολλές ντροπιαστικές λεπτομέρειες από διάφορα περιστατικά που γνωρίζετε η μία για την άλλη. Για πολλά από αυτά υπάρχουν και (εξίσου ντροπιαστικές) φωτογραφίες που τα αποδεικνύουν. Ασφαλώς, έχετε ορκιστεί ότι δεν πρόκειται να αποκαλυφθούν ποτέ!

5. Όταν δεν είσαι μαζί της, νιώθεις πως λείπει ένα κομμάτι του εαυτού σου.

6. Εκτός από κολλητή σου, κατά καιρούς έχει παίξει πολλούς άλλους ρόλους στη ζωή σου, όπως ψυχολόγος, νοσοκόμα, σύμβουλος καριέρας... Κάποια μέρα θα αναλάβει σίγουρα και το ρόλο της κουμπάρας!

7. Πολύς κόσμος ξαφνιάζεται όταν βλέπει τη μία χωρίς την άλλη

Αποτέλεσμα εικόνας για bffs gif

8. Έχετε δει η μία την άλλη να κλαίει -για πολλούς λόγους. Όταν είδατε το Ημερολόγιο, όταν χάθηκε ο σκύλος της, όταν χώρισε... Νιώθεις ελεύθερη να κλάψεις μπροστά στην κολλητή σου αν αυτό είναι που θέλεις να κάνεις.

9. Είναι ο άνθρωπος που ρωτάς όταν δεν ξέρεις τι να φορέσεις το βράδυ στο πάρτι. Άλλωστε, έχει γίνει μάρτυρας κάθε απαράδεικτου look και κάθε τρομαχτικού κουρέματος που κατά καιρούς έχεις τολμήσει. Έτσι, ξέρει τι σου πηγαίνει καλύτερα (και τι δεν σου πηγαίνει) και δεν θα σου πει ποτέ ψέματα.

10. Τα δώρα που σου κάνει στα γενέθλιά σου είναι τα καλύτερα. Εξάλλου, ξέρει τα γούστα σου πιο καλά από οποιονδήποτε άλλο. Ισχύει το ίδιο και για τα δικά σου δώρα.

11. Μπορεί να κάθεστε η μία δίπλα στην άλλη χωρίς να λέτε απολύτως τίποτα για πολλή ώρα. Κι αυτό είναι μια από τις δικές σας ιδέες για διασκέδαση.

Αποτέλεσμα εικόνας για bffs gif

12. Είναι πάντα εκεί όταν δοκιμάζεις να κάνεις πράγματα που μέχρι πρόσφατα δεν τολμούσες. Και, αν για μια στιγμή διστάσεις, θα σου δώσει μια σπρωξιά για να το πάρεις απόφαση.

13. Νιώθεις μέλος της οικογένειάς της -κι εκείνη της δικής σου. Αποκαλείτε «μαμά» η μία τη μητέρα της άλλης και είστε καλεσμένες στα οικογενειακά τραπέζια.

14. Είναι ο άνθρωπος που θα έρθει μαζί σου για να βρείτε εκείνο το μαγαζί σε ένα προάστιο που δεν ξέρετε προς τα πού πέφτει επειδή κάποιος σου είπε ότι έχει φτηνές μπότες. Ή στο γάμο της ξαδέρφης σου που βαριέσαι τρελά να πας. Ή σε εκείνο το live που κανένας άλλος από την παρέα δεν έχει όρεξη να ακούσει. 

15. Δεν μπορείς να φανταστείς πώς θα ήταν η ζωή σου χωρίς εκείνη. Και ακόμα κι αν τη βρίζεις το μισό από το χρόνο που περνάτε μαζί, την αγαπάς όσο καμία άλλη φίλη στον κόσμο!

Αποτέλεσμα εικόνας για bffs gif