Είναι ίσως η ομορφότερη γυναίκα του πλανήτη, καλή ηθοποιός, σύζυγος πλέον, μητέρα 6 παιδιών και για το περιοδικό Vanity Fair είναι η γυναίκα της χρονιάς.

Εμείς είμαστε απολύτως σύμφωνες, όχι μόνο επειδή η Angelina ήξερε πως να ξεχωρίσει από το Hollywood με ουσιαστικό φιλανθρωπικό έργο αλλά και επειδή έχει τον δικό της τρόπο να μας επηρεάζει. Όλες.

Τι εννοούμε με αυτό; Μα το "Angelina Effect" φυσικά.

Και πιο συγκεκριμένα, από όταν η 39χρονη ηθοποιός αποκάλυψε ότι είχε υποβληθεί σε διπλή μαστεκτομή για να αποφύγει τον καρκίνο του μαστού, μέσα σε ένα χρόνο (από πέρυσι το καλοκαίρι) οι εξετάσεις για τον καρκίνο του μαστού υπερδιπλασιάστηκαν στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Η Πρέσβειρα Καλής Θελήσεως στα Ηνωμένα Έθνη, αναφέρθηκε στο ακτιβιστικό της έργο και παραδέχθηκε ότι φλερτάρει έντονα με την πολιτική "Όταν ασχολείσαι με τις φιλανθρωπίες, έχεις επίγνωση ότι θες να ασχοληθείς με την πολιτική διότι αν εάν θέλεις να κάνεις μια μεγάλη αλλαγή, τότε έχεις ευθύνες. Αλλά πραγματικά δε γνωρίζω εάν θα ήμουν χρήσιμη σε έναν τέτοιο ρόλο. Είμαι, όμως, ανοιχτή" δήλωσε στο Vanity Fair.

Η Jolie, βρίσκεται αυτή την περίοδο στην Μάλτα για τα γυρίσματα της ταινίας "By the sea" όπου συμπρωταγωνιστεί με τον σύζυγό της ενώ έχει γράψει και το σενάριο και παράλληλα δοκιμάζει τις σκηνοθετικές της ικανότητες για την ταινία "Unbroken" που αφορά τη ζωή του Ολυμπιονίκη, Louis Zamperini. 

Για τον γάμο της με τον Brad τον περασμένο Αύγουστο δήλωσε "Υπάρχει μια διαφορετική σχέση. Είναι ωραία να νιώθεις σύζυγος".

Συγχαρητήρια Αντζελίνα! Είμαστε μαζί σου.