Εφόσον η μόδα αλλάζει κι όλο εξελίσσεται, δε θα μπορούσε το piercing να μένει στάσιμο. Έτσι, η νέα τάση όσον αφορά στο piercing δεν είναι άλλη από αυτή που ακούει στο όνομα "constellation piercing" και έχει ως στόχο να θυμίσει - όπως μπορεί - σε αστερισμό. Τα σκουλαρίκια έχουν τέτοια απόσταση μεταξύ τους που να σχηματίζουν αφηρημένα σχήματα, τα οποία άνετα θα μπορούσαν να ταυτιστούν με τα σχήματα που δημιουργούν τα αστέρια μεταξύ τους. Πιο διαστημικό trend δεν έχεις ακούσει ξανά, έτσι;

Όπως καταλαβαίνεις κι εσύ, τα σκουλαρίκια σου μοιάζουν με αστέρια και πλανήτες, οπότε και το αποτέλεσμα είναι τουλάχιστον ... από άλλο γαλαξία! Μην τα βλέπεις πάντως έτσι πολλά κι αγχώνεσαι, σου υπογράφω ότι το συγκεκριμένο trend είναι σικ, όμορφo και μινιμαλιστικό, ενώ έχει παράλληλα τη δυνατότητα να ταιριάζει απόλυτα στο στιλ και την προσωπικότητα σου. Εξάλλου, δεν είναι συγκεκριμένα τα σχέδια που καλείσαι να φορέσεις αλλά τα επιλέγεις κατά βούληση, γεγονός που κάνει αυτό το νέο piercing trend από τα πιο ευέλικτα που έχουμε εντοπίσει. Μπορείς, λοιπόν, να επιλέξεις πολύ μικρούς κρίκους, διαμαντάκια ή γεωμετρικά σχήματα και να συνθέσεις μόνη σου το πιο hot piercing trend της σεζόν!

Υ.Γ. Όπως και να το κάνουμε, υπάρχει μια μικρή προτίμηση στα αστεράκια. Δοκίμασε να τα συνδυάσεις με στρασάκια και μικρούς κρίκους.

Υ.Γ.1 Μπορείς, επίσης, να τα συνδυάσεις με το αντίστοιχο δαχτυλίδι ή κολιέ - δε θα είναι too much για το ντύσιμο σου, μιας και τα σκουλαρίκια σου ίιιισα που θα φαίνονται.

Υ.Γ.2 Σε μια πιο επίσημη περίσταση, δε χρειάζεται να τα φορέσεις όλα, αλλά να κρατήσεις τα πιο formal ή απλά να περιοριστείς στα μισά!

xx